Dream University

Een business & life school voor change makers

Februari 2020

Van dromen naar doen! Je bent een pionier die naar meesterschap toe wil werken om jouw leven en business (nog meer) succesvol te laten zijn. Van jouw roeping of droom jouw business maken of jouw business die jouw roeping is, meer impact laten genereren.

Een reis van 9 maanden waarbij je individuele begeleiding krijgt zowel offline als online in een groep gelijkgestemde waardoor je maximaal ondersteund en gevoed wordt. If you can dream it, you can do it!

The heat is on! En alleen voor multi-getalenteerde ondernemers, leiders en kunstenaars die begrijpen dat het leven van je roeping het mooiste cadeau is dat je jezelf en de wereld kan geven en de ultieme manier van happiness is. Negen maanden is een 'rond' getal: negen maanden vanuit vooral plezier werken, leren en ondernemen naar een business die jou brengt waar jij naar verlangt.

Omdat je het niet allemaal alleen hoeft te doen; veel begeleiding en coaching van mij en ondersteuning vanuit de kracht van de groep die voor je gaat werken zodat jij jouw impact gaat vergroten en jouw roeping gehoord en gezien gaat worden.

We starten op 14 februari, maar wie dit jaar 2019 instapt, krijgt 2 extra live-dagen erbij (één in december en één in januari).

Als je interesse hebt of je wil meer informatie: stuur een mailtje zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image