BRANDCOM

brand.community.interaction

Branded Content. A márka valódi értéke az együttműködésekben van. Ezt segítünk felfedezni és láthatóvá tenni a szervezet és a külvilág számára. Megtanítjuk, hogy lehet értelmes, használható, hasznos, elgondolkodtató, valós idejű tartalmakat létrehozni, amely a márka értékeivel összhangban van. A szólamok dallamokká állnak össze.

Branded Community. A márka hangján megszólaló tartalom egyszerre erősíti a szervezet értékeit és segíti az együttműködést, miközben újrarajzolja a brandet a külvilág számára. Megszólal a szervezet saját hangja, és ezáltal egy élő márkaközösség születik. Saját darabot komponál és játszik a zenekar.

Branded Interaction. A feltárt értékek és szereplők alapján tartalom stratégiát készítünk, és segítünk a kommunikáció csatornáit felfedezni és kialakítani a feltárt értékek alapján. Saját és közösségi média csatornák, meetingek, rendezvények tervezése és projekt managementje. A saját hanghoz saját hangszereket készítünk.

Miért építsünk márkaközösséget?

Mert a márka valódi értéke az emberi kapcsolatokban van. A kapcsolatok és az együttműködésben rejlő értékek felfedezése ad lehetőséget a márka értékeinek megfogalmazására és kifejezésére mindenki számára, ki a márkával kapcsolatba kerül. Ez erősíti a márka értékét, javítja az együttműködést, és a márkaközösség tagjainak elköteleződését a márka iránt.

Kik a márkaközösség tagjai?

Mindenki, aki márkával kapcsolatba került. A cég dolgozói, akik előállítják a termékeket és szolgáltatásokat. Az irodaház többi dolgozója, akivel az ebédszünetben találkoznak a munkatársak. A beszállítók, partnerek, akik hozzájárulnak a folyamatokhoz. A rokonok, barátok és ismerősök, akik hatással vannak a munkatársak hangulatára. És természetesen - a klasszikus értelemben vett márkaközösség - a fogyasztók, ügyfelek - és az ő kapcsolati hálójuk.

Milyen márkaértékek hatnak a márkaközösség tagjaira?

A szervezet alapvető kérdése, hogy MIÉRT teszi, amit a világban tesz? Alapelvei megnyilvánulnak minden tevékenységében, HOGYAN teszi, amit tesz? Mik a céljai, MIT csinál pontosan? KIK a szervezet tagjai? Hogyan épül fel és működik a SZERVEZET? Milyen FOLYAMATOK határozzák meg az együttműködést a szervezeten belül és kívül? Milyen ESZKÖZÖK állnak a rendelkezésre mind a szellemi, a közösségi és anyagi területen? Megannyi érték, amelyek feltérképezése és tudatosítása olyan feladat, amely megelőzi és feltételezi a márka kialakítását és kommunikációját.

Milyen hatása van a közösség szemléletű márkaépítésnek?

A márkaközösségek értékek mentén való építése segíti a belső kommunikációt, ezáltal növeli az együttműködés hatékonyságát, a bizalmat és elégedettséget a szervezetben, ezáltal a teljesítményt. A belső kohézió erősíti a márka értékét a munkavállalók és környezetük számára (employer branding). A márkaközösség aktivitásának növelése pozitívan hat a termékfejlesztésre és értékesítésre, nő a vásárlók elköteleződése.

A BRANDCOM szakértői segítenek felszínre hozni a szervezetben rejlő értékeket, megtanítják ezek kifejezését, és segítenek ezek megosztását az értékteremtés részeként beépíteni az üzleti folyamatokba, és a megfelelő platformok kialakításával a márka történeteit megosztani a márkaközösség tagjaival. Ez a szemlélet a szervezet új értékeként segíti az "élő" márka növekedését.