Van 7 september t/m 4 oktober

Brabantse wal virtual run

4 routes over de Brabantse Wal

steun stichting roparun en loop mee

met de 'brabantse wal virtual run'

Liever wandelen? Dat mag natuurlijk ook!

De 4 routes

Ossendrecht

10,5 kilometer

Woensdrecht

7,5 kilometer

Bergen op zoom

8 kilometer

Halsteren

8,5 kilometer

De Brabantse Wal is een prachtig uitgestrekt gebied om in te lopen of te wandelen. Om dit gebied te ontdekken hebben wij voor u vier uitdagende en afwisselende routes. Deze routes nemen u mee over en langs de Brabantse Wal. Een afwisselend parcours door bossen, polderlandschappen, dorpen en steden.

Een groot gedeelte van deze routes loopt u op onverhard terrein. Iedere route staat met markeringen aangegeven. Tevens hebben wij voor u de routes uitgeschreven en ontvangt u een GPS bestand (GPX). Op deze wijze kunt u optimaal genieten van al het moois dat de Brabantse Wal u te bieden heeft.


nog meer extra's

Voor- of achteraf kunt u bij een paar startlocaties een kopje koffie of thee nuttigen voor een gereduceerd tarief van € 1,00. Dit mogen wij u aanbieden in samenwerking café Non Plus Ultra. De locatie in Halsteren volgt nog...
Wij van Runningteam de Brabantse Wal zijn deze horecagelegenheden erg dankbaar voor hun bijdrage aan dit unieke evenement.

Mee doen?

Kosten deelname: € 7,50

Na inschrijving ontvangt u van ons een betaalverzoek.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen krijgt u van ons een Brabantse Wal Virtual Run stempelkaart. Hiermee kunt u gebruik kunt maken van de koffie en thee actie. Tevens ontvangt u de omschrijving en GPS bestanden van de routes.

U loopt de routes op eigen gelegenhied tussen 7 septmeber en 4 oktober 2020. Het parcours bevat zowel verhard als onverhard terrein. Houd hier rekening mee met de keuze van uw kleding en schoeisel.
Wanneer u deze routes gelopen hebt ontvangt u van ons een unieke houten medaille, welke speciaal voor deze actie is ontworpen.

Meer informatie kun je vinden bij de spelregels.

Runningteam de Brabantse Wal organiseert deze activiteit om geld in te zamelen voor Stichting Roparun.

Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”


Met uw kilometers steunt u dus ook het goede doel!!


Loop mee ! en schrijf je in !


Wil of kun je niet meelopen maar wil je ons wel steunen?

Dat mag natuurlijk ook. Klik op 'doneren' om een donatie maken aan Stichting Roparun


wij bedanken de Sponsoren van dit evenement:

Saddlers schoenmakerij