borut lesjak

writer healer

Moje seanse celjenja temeljijo na povezanosti ljubezni sebe in izmenjavi z Vesoljem.

Nekakšno nerazumljivo stanje neobčutljivosti in obtičale energije v tvojem telesu, čustvih in umu, lahko slabo učinkujejo na tvoje počutje in se manifestirajo kot bolezen. Skupaj bova prišla do jasnosti, kaj v tebi je resnično človeško in tvoje, ter kje deluje ta nenaravna neobčutljivost, zavoljo katere čutiš hud odpor v življenju namesto ljubezni sebe. Seansa celjenja ustvari varen prostor, kjer se boš s pomočjo vodene meditacije zavestnega dihanja sprostil in odprl svoje srce, ter ponovno omogočil poln in svoboden tok energije skozi svoje bitje. Inuitivno te bom peljal do tistega, kar si zakopal v podzavest, a si zdaj pripravljen osvetliti in nasloviti. Zdaj nisi več nemočen otrok. V sebi zmoreš generirati moč ljubezni, s katero lahko svojemu notranjemu otroku nudiš brezpogojno podporo in sprejemanje, da se lahko odloči za prostovoljno vrnitev v celotnost tvojega bitja. Z mesta ljubezni sebe boš svojo dušno vibracijo uporabil za svoje celjenje na nivoju telesa in energije. Z osredotočanjem na občutke v svojem telesu se zavestno premakneš v sedanji trenutek in povežeš z vsem kar obstaja, v enosti in enakosti. Začutiš Povezanost, ki je popolnoma neodvisna od vsega drugega, od vseh okoliščin tvojega življenja, ter od vseh drugih čustev in občutkov, negativnih ali pozitivnih. Izmenjava z Vesoljem, ki jo izkusiš in se jo naučiš vsakodnevno izvajati, te poživi in izboljša tvoje počutje, ter te pripelje do pravega in trajnega celjenja.

naroči 70 minutno zasebno seanso za 80 €

PayPal
Borut Lesjak

Sem intuitivni celilec in pisatelj.

Verjamem v enost in enakost vsega kar je, z mesta ljubezni sebe.

Dar intuicije mi omogoča jasno čutiti kje sta zavest in energija ujeti. Prinašam kristalno jasno zavedanje tega kaj v nas je človeško in kaj morda ni. Kdo si, pa tudi kdo nisi.

Pomagati ti znam posvetiti v podzavest in nasloviti, kar je pripravljeno. Z nevtralno ljubečo pozornostjo ti držim varen prostor za celjenje.

Brezpogojno zaupam Ganilcu ter tvoji lastni odločitvi, da boš opravil svoje delo.


Skozi moje srce v tvoje, Borut Lesjak

mail@borutlesjak.com