Boeket bloemen wordt gemaakt voor een klant in Goudswaard


Bloembinderij Frank Schaper

Pickup-Point (op afspraak)

Molendijk 6

3267 AM Goudswaard


Telefoon / Whatsapp:

085-047 047 2

Verse bloemen in Goudswaard en omgeving

Bent u woonachtig of werkzaam in de Hoeksche Waard en op zoek naar een mooi en vers boeket of bloemwerk?

Bloembinderij Frank levert sinds oktober 2018 aan bedrijven en particulieren. Met een afhaalpunt in Goudswaard (pickup point) en bezorging in diverse plaatsen in de regio waaronder bezorging van uw boeket in Piershil of Nieuw-Beijerland.

Daarnaast is er tevens een assortiment boeketten beschikbaar bij onze verkooppunten: Supermarkt Coop Louwen in Goudswaard en Total tankstation Ben Nobel in Nieuw-Beijerland.


Boeket nodig? Zakelijk of prive

of

 • Geef uw bestelling door via 085-047 047 2 (bellen of Whatsapp) of via Facebook Chat (@bloemengoudswaard).


Wij bezorgen het boeket GRATIS in de volgende plaatsen:

    • Goudswaard

    • Piershil

    • Nieuw-Beijerland


Daarnaast tegen een kleine vergoeding in de plaatsen:

    • Oud-Beijerland

    • Zuid-Beijerland

    • Heinenoord


Wanneer de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur wordt doorgegeven, wordt deze dezelfde avond nog bezorgd.

Boeket abonnement

Wekelijks verse bloemen in uw bedrijf met het boeket abonnement


Zowel thuis als op het werk is het heerlijk om een mooi boeket te hebben staan.


Zo kunt u bij ons gebruik maken van de mogelijkheid om wekelijks of twee-wekelijks een mooi boeket geleverd te krijgen inclusief een fraaie bijpassende leenvaas. Zo hoeft u zelf alleen nog te genieten van de bloemen. Ook heel erg leuk om aan iemand kado te doen.


Daarnaast kunt u ook op het werk gebruik maken van deze service. Bijvoorbeeld door in uw salon wekelijks een mooi boeket afwisselend met gevulde trendy vaasjes te hebben.


Bel met Frank (je zegt Frenk) op 085-047 047 2 om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Rouwwerk

Naast boeketten kunt u ook bij ons terecht voor uitvaartbloemwerk zoals een kiststuk, krans of hartvormig stuk. Daarnaast verzorgen wij uiteraard ook rouwboeketten- of sympathieboeketten.


Voor rouwwerk is het belangrijk dat u even contact met ons opneemt zodat wij uw wensen kunnen bespreken. Dit kan ook bij de nabestaanden thuis.

Wij vertalen uw bloemenwensen in mooi rouwwerk
Frank Schaper maakt bloemwerk van verse stralende bloemen
Voorbeeld van een bruidsboeket vol kleurrijke bloemen

Bruidswerk / trouwboeket

Ook voor een bruiloft kunnen wij prachtig bloemwerk leveren volgens de wensen van het bruidspaar.


Wij vragen de bruid/bruidegom om wat voorbeelden op te zoeken van hun droom-bruidswerk (bijvoorbeeld op Pinterest). Dan kunnen we aan de hand van de voorbeelden de gewenste stijl, kleur en bloemenkeuze bepalen (afhankelijk van wat mogelijk is in de tijd van het jaar).


Denk hierbij aan het bruidsboeket, een auto-stuk, corsages, tafelversieringen en eventuele verdere aankleding van de locatie zoals vaasjes op de tafels of bloemversieringen aan de stoelen.

Landelijke levering

Naast onze eigen bezorging in Goudswaard en omgeving, kunnen wij d.m.v. ons Fleurop lidmaatschap uw boeketwens bezorging door heel Nederland. Hiervoor geldt voor 13:00 uur besteld is dezelfde dag nog bezorgd. Klik hier om een bestelling door te geven voor buiten Goudswaard, Piershil of Nieuw-Beijerland, en wij regelen dit met evenveel passie voor u.

Betalen

Het betalen van een boeket in de regio kan bij aflevering (tenminste als wij deze bij u mogen afleveren) of wij sturen u een betaal-linkje per SMS of Whatsapp (Tikkie). Bedrijven kunnen ons betalen na ontvangst van een gespecificeerde factuur.

Voor bestellingen buiten Goudswaard, Piershil en Nieuw-Beijerland kunt u op onze bestelpagina online betalen (klik hier)

Beoordelingen

Onze klanten zijn erg enthousiast en daar zijn wij super blij mee. Klik hier om een aantal verzamelde beoordelingen te lezen die onze enthousiaste klanten op Facebook hebben geplaatst <3

Grote(re) aantallen

Ook wanneer u grote(re) aantallen bloemen of boeketten nodig heeft is dit geen probleem. We bedienen bedrijven die 30 of meer boeketten op een bepaalde dag nodig hebben en doen dit naar tevredenheid. Neem gerust contact op om de wensen te bespreken.

Bloemen binnen de regio en erbuiten

Heeft u een boeket nodig in Goudswaard, Piershil of Nieuw-Beijerland dan bezorgen wij deze gratis voor u. Geef uw bestelling door via Telefoon, Whatsapp of Facebook messenger (onze gegevens staan onderaan de pagina) en wij zorgen dat er een prachtig boeket bloemen uit uw naam wordt bezorgd bij de ontvanger. Uiteraard met uw boodschap op het wenskaartje.

Heeft u een boeket nodig voor overige plaatsen in Nederland, dan kunnen wij deze voor u bezorgen via ons landelijke Fleurop netwerk. Wij kiezen de beste bloemist voor u uit voor een bepaalde boeket opdracht en zorgen dat deze netjes wordt uitgevoerd. Dit geldt voor heel Zuid-Holland als de overige provincies van Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Limburg en Zeeland.

Een bestelling voor buiten de regio doorgeven kan via deze link