Interne competitie

interne wintercompetitie 2018 - 2019

Op dinsdagavond 21 augustus 2018 is de interne wintercompetitie 2018- 2019 aanvangen. Deze competitie neemt voor zowel de dinsdaggroep en de vrijdaggroep respectievelijk 34 en 33 speelronden in beslag.

Gedurende deze competitie spelen beide avonden separaat een Libre en een Bandstoot competitie.

wedstrijdleiders:

De speelavond staat onder leiding van een wedstrijdleider. Hij draagt zorg voor het indelen van de wedstrijden, het bijhouden van de resultaten en voortgang en voor de overige zaken die betrekking hebben op de speelavond.

Voor de dinsdaggroep treedt Vincent Limburg als wedstrijdleider. Hij draagt zorg voor de wedstrijdindeling en het verloop hiervan op de dinsdagavond.
Voor de vrijdaggroep neemt Hans van der Loo het wedstrijdleiderschap waar. Tevens verzorgt hij de programma's die gebruikt worden voor het bijhouden van de resultaten en voor het plannen en indelen van de wedstrijdschema's van beide speelavonden.Eindejaaravond 14 december 2018

vrijdagavond ,14 december, was het weer tijd voor onze traditionele "eindejaar" avond.

Een gezellig samenzijn tussen de leden van de dinsdagavond en de vrijdagavond groep, waarbij er tevens werd gestreden om de "wintercup". Deze cup was al zes achtereenvolgende jaren in het bezit van de vrijdagavond groep, maar dit jaar kwam de dinsdagavond groep zeer sterk tevoorschijn en wist de vrijdagavond groep met een ruime marge te verslaan .... PROFICIAT !

Zoals gebruikelijk heerste er weer een goede sfeer en was er een drankje en hapje aanwezig. Ter afsluiting reikte de voorzitter de wisseltrofee uit aan de zeer gelukkige wedstrijdleider van de dinsdagavond groep. Tevens bedankte hij namens de biljartclub de vaste mensen achter de bar - Agnes, Mike en Ab - die het afgelopen jaar weer het logistiek hebben verzorgd voor onze spelers. Onze spelers konden voldaan huiswaarts keren met een - door een door ons welbekende sponsor geschonken - kerststol.

uitslag eindejaarsavond 2018.pdf

uitslag en gespeelde partijen eindejaaravond 2018

gespeelde partijen en tussenstanden interne wintercompetitie 2018 - 2019

klik op de rechter bovenhoek om het document te vergroten !

Dinsdagavondgroep

De dinsdagavond heeft ronde 17 van 34 ronden gespeeld

op 11 december 2018

2018-12-11 uitslagen dinsdag winter.pdf

Vrijdagavondgroep

De vrijdagavond heeft ronde 16 van 33 ronden gespeeld

op 7 december 2018

2018-12-07 uitslagen vrijdag winter.pdf

intervaltabel Libre en Bandstoten interne competitie

2017-07-06 intervaltabel interne competitie bc de koepel.pdf

Deze intervaltabel is bepalend voor het aantal caramboles die u moet gaan maken bij het bij u behorende gemiddelde.

Na het einde van de wintercompetitie wordt uw (start) moyenne opnieuw bepaald en aan de hand van de intervaltabel wordt bekeken welke partijlengte (aantal te maken caramboles) bij dit (start) moyenne hoort.

Deze intervaltabel is expliciet voor onze interne competitie en dus afwijkend van de gehanteerde intervaltabellen bij de KNBB dagcompetitie


( klik op de rechterbovenhoek om de tabel te vergroten ! )