biljartclub de Koepel

homepage

door aangescherpte corona maatregelen is wijkcentrum de Koepel vanaf heden tot nader order gesloten. In deze periode vinden er dus GEEN biljartactiviteiten van bc. de Koepel in het wijkcentrum plaats !

Welkom op de website van biljartclub de Koepel

Biljartclub de Koepel is in 1988 opgericht en heeft een recreatief karakter.

Onze biljartclub kan plaats bieden aan 32 leden, waarbij er in twee groepen wordt gespeeld op respectievelijk de dinsdag- en de vrijdagavond

navigeren door deze website

Buiten deze homepage om, kunt u meer informatie vinden op de overige pagina's van deze website. Om door de website te navigeren gebruikt u het [ v ] pijltje - naast [ homepage ] in de rechter bovenhoek.

onze locatie

Biljartclub de Koepel is gehuisvest in

Wijkcentrum de Koepel

Kapittelweg 399a

1216 JC te Hilversum (Kerkelanden)

Tel: 035 - 62 48 815

Biljartzaal

wijkcentrum de Koepel

Bar gedeelte

Gedurende de noodzakelijke sluiting door de corona crisis, is er van deze periode gebruik gemaakt om de de entree, de grote zaal en het bar- en biljartgedeelte een facelift te geven.

De muren hebben een nieuw kleurtje gekregen, plafondgedeelten opgeknapt en het geheel is een stuk sfeervoller en gezelliger aangekleed.

Tevens hebben Dè Biljartmakers, Gerard en Dirk, onderhoud gegeven aan beide biljarttafels en beide tafels voorzien van een nieuw biljartlaken.

Dè Biljartmakers aan het werk

algemene informatie over biljartclub de Koepel

Onze biljartlocatie heeft de beschikking over twee Libre-klein tafels en een gezellige bar gelegenheid. Gezien ons ledenbestand zijn onze leden verdeeld over twee clubavonden:

  • de dinsdagavond van 19:00 tot ca. 23:00 uur;

  • de vrijdagavond van 19:00 tot ca. 23:00 uur.

Ons biljartseizoen loopt vanaf 1 september tot en met 31 augustus. Gedurende deze periode spelen zowel de dinsdagavondgroep als de vrijdagavondgroep separaat een interne wintercompetitie en een interne zomercompetitie. Gedurende een korte zomer- en winterperiode waarin Wijkcentrum de Koepel gesloten is, wordt er niet gespeeld. Bij beide interne competities wordt er in de spelsoorten Libre en Bandstoten gespeeld.

De interne wintercompetitie wordt afgesloten met een gezellige finale avond, waarbij de finalisten van beide speelavonden de seizoenskampioen in het Libre en in het Bandstoten zullen bepalen.

Onze biljartclub is laagdrempelig voor nieuwe leden, echter is een basiskennis van het (carambole) biljarten wel een vereiste daar er op de speelavonden geen ruimte is voor biljart les. Het wijkcentrum biedt echter wel de gelegenheid om op doordeweekse dagen vanaf 09:00 uur vrij te biljarten.

Buiten de interne competitie om, worden onze leden ook in staat gesteld om deel te nemen aan de KNBB dagcompetitie. Deze competitie wordt geregisseerd door de Biljartfederatie Gooi & vechtstreek als onderafdeling van het KNBB district Het Sticht. In deze competitie - welke gehouden wordt vanaf september tot medio maart - spelen teams van elk drie spelers tegen teams van andere deelnemende biljartverenigingen in het district, op zowel een thuis basis als een uit basis. Momenteel speelt biljartclub de Koepel met twee teams in deze competitie. De dagcompetitie vindt plaats op doordeweekse dagen vanaf 12:30 tot ca. 16:30 uur en deelname is vrijblijvend voor onze leden.

Jaarlijks - voor aanvang van het nieuwe seizoen - wordt er een Algemene Ledenvergadering gehouden. Op deze vergadering wordt het bestuur gekozen (of herkozen) , de financiën bekeken en wordt er voouit gekeken naar het komende seizoen. Tijdens deze vergadering is er voor de leden de gelegenheid tot het stellen van vragen en het plaatsen van op- of aanmerkingen.

"de laatste nieuwtjes"

laatste nieuws

uw reactie

Wilt u reageren op de inhoud van deze website, dan kunt u gebruik maken van het onderstaande digitale formulier !