Mine for your life!


Kjære gamere og venner av gamere! Den siste tiden har Korona-krisen fratatt oss stadig flere muligheter til å møtes ute på aktiviteter. Nå er vi lei. I de kommende ukene vil derfor spillorganisasjonen Bibliogames og bibliotekene, levere online-turneringer i Minecraft til kommuner over hele landet, slik at spillere igjen har et sosialt spilltilbud.

OBS! Fordi vi vil tilby dette mens folk trenger det mest, er det kun påmeldingsfrist frem til midnatt fredag 27. mars. Påmeldingsskjema finner du på bunnen av denne siden, i likhet med info om når ditt bibliotek skal spille.

Hvordan foregår turneringen?

Dette er en bygge-turnering. Målet er å bygge det flotteste du kan bygge, på én time. Temaet er “underjordisk skjulested”, og byggverket må altså ligge under bakken. Bortsett fra det har du full frihet.

Når du melder deg på vil du få tilgang til en egen server sammen med 14 andre deltakere fra din kommune. Du starter i en flat verden og blir teleportert til et eget område hvor du skal bygge i én time med alle materialer låst opp (kreativ modus).

Etter at timen er over ankommer dommerne. Dette er tre snille voksne med lang erfaring fra Minecraft. De vil gå gjennom alle byggverkene sammen, mens de kommenterer og beskriver hva de ser. Denne delen av konkurransen vil bli strømmet slik at dine venner og familie også kan følge med. Sammenligning og vurdering skjer likevel senere, og vinneren blir først avslørt dagen etter klokka 12.00.

Kan man vinne noe?

Her er linken til Discord-kanalen vår: https://discord.gg/tHBp3pA

De tre beste bidragene vinner en hemmelig Minecraft-premie. Det aller beste bidraget går i tillegg videre til finalen. Finalen foregår på samme måte, men mot andre finalister fra hele landet. Også her vinner de tre beste en hemmelig Minecraft-premie.

Hvordan vet jeg når jeg skal spille og annen viktig info?

All viktig informasjon legges ut på vår Discord kanal, og den er det superviktig at du som deltaker følger med på. På Discord legger vi ut både tidspunkt for din kommunes Minecraft-turnering, server-info for pålogging, lenke til stream av konkurransen, resultater og lignende. For de som er ukjente med Discord er dette en kommunikasjonsplattform (ikke ulik Skype / Messenger) som finnes på både PC, mobil og nettbrett. I tillegg til å være en informasjonskanal, vil Discord fungere som et sosialt møtested hvor du kan møte andre spillere, og ikke minst - få direkte kontakt med oss arrangørene hvis du lurer på noe.

Trenger du hjelp til å komme inn, kan du kontakte oss på post@bibliogames.no eller telefon 94970393 og vi vil hjelpe deg i gang. Dessverre har vi likevel ikke anledning til å bruke mail som fast kontaktmetode da det er veldig mange deltakere å kommunisere med.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår Minecraft-turnering, og håper dette blir et knakende bra avbrekk fra Korona-hverdagen hjemme. Game on!

Med vennlig hilsen Bibliogames og bibliotekene


OBS!!

Strila Bibliotek i Alver kommune er fulltegnet!