Biblioteket, mitt fort!


Kjære gamere og venner av gamere! Den siste tiden har Korona-krisen fratatt oss stadig flere muligheter til å møtes ute på aktiviteter. Nå er vi lei. I de kommende ukene vil derfor spillorganisasjonen Bibliogames og bibliotekene, levere online-turneringer i Fortnite til kommuner over hele landet, slik at spillere igjen har et sosialt spilltilbud.

OBS! Fordi vi vil tilby dette mens folk trenger det mest, er det kun påmeldingsfrist frem til midnatt fredag 27. mars. Påmeldingsskjema finner du på bunnen av denne siden, i likhet med info om når ditt bibliotek skal spille.

Hvordan foregår turneringen?

Dette er en duo-turnering for inntil 15 lag, og til sammen 30 deltakere fra hver kommune. Dere spiller vanlig Battle Royale med to og to lag i squads. Begge lag sender inn bilde av antall kills for hele squaden, og slik får vi kontrollert og ført opp resultatene. Mer info finner du i FAQ på vår Discord kanal: https://discord.gg/tHBp3pA. Turneringsoppsettet blir også lagt ut på Discord søndag den 29. mars når vi vet hvor mange deltakere som blir med fra hver kommune.

Kan man vinne noe?

Det beste laget vinner Fortnite-premier. Laget går i tillegg videre til finalen hvor du møter andre finalister fra hele landet. Også her vanker det hemmelige Fortnite-premier til vinnerne.

Hvordan vet jeg når jeg skal spille og annen viktig info?

Her er Discord-kanalen vår: https://discord.gg/tHBp3pA

All viktig informasjon legges ut på vår Discord kanal, og den er det superviktig at du som deltaker følger med på. På Discord legger vi ut både tidspunkt for din kommunes Fortnite-turnering, hvem du skal spille mot, resultater og lignende. For de som er ukjente med Discord er dette en kommunikasjonsplattform (ikke ulik Skype / Messenger) som finnes på både PC, mobil og nettbrett. I tillegg til å være en informasjonskanal, vil Discord fungere som et sosialt møtested hvor du kan møte andre spillere, og ikke minst - få direkte kontakt med oss arrangørene hvis du lurer på noe.

Trenger du hjelp til å komme inn, kan du kontakte oss på post@bibliogames.no eller telefon 94970393 og vi vil hjelpe deg i gang. Dessverre har vi likevel ikke anledning til å bruke mail som fast kontaktmetode da det er veldig mange deltakere å kommunisere med.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår Fortnite-turnering, og håper dette blir et knakende bra avbrekk fra Korona-hverdagen hjemme. Game on!

Med vennlig hilsen Bibliogames og bibliotekene