Belangenvereniging Gepensioneerden

YARA Nederland

CORONA NIEUWS

Het bestuur van de Belangenvereniging Gepensioneerden Yara Nederland hoopt dat u gezond bent en blijft en deze onwerkelijke periode goed doormaakt.

Momenteel een Ledenvergadering houden is niet zo handig daarom willen wij jullie via bijgaande nieuwsbrief wel informeren over de wijzigingen in de basisverzekering per 01.01.2021.

Namens het bestuur Belangenvereniging Gepensioneerden YARA NEDERLAND

Nieuwsbrief december 2020

FUSIE KNVG en NVOG

Een aantal jaren is onze Belangenvereniging Gepensioneerden Yara Nederland lid van de KNVG. De KNVG is een belangenkoepel waarbij belangenverenigingen van gepensioneerden, zoals die van Yara zich kunnen aansluiten om hun belangen op landelijk niveau te laten behartigen. Lange tijd waren er twee van dergelijke koepels actief maar kregen afzonderlijk weinig landelijke aandacht. Door deze fusie zou de stem van de nieuwe koepel meer aandacht kunnen krijgen.

De koepelorganisaties voor gepensioneerden KNVG (Koepel van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden) en NVOG (Nederlandse Vereniging van Organisaties van Gepensioneerden) zullen vanaf 1 januari 2020 als één nieuwe organisatie door het leven gaan onder de naam ‘Koepel Gepensioneerden’.

Laatste info Zorgverzekering

Web portaal Witte-Boussen 2020

Lid worden van Belangenvereniging Gepensioneerden Yara Nederland.

Al wie gepensioneerd is maar nog geen lid van de Belangenvereniging Gepensioneerden Yara Nederland, geef u snel op bij secr. Cees Dees, tel. 0115 - 697183 of e-mailadres deescorn@delta.nl.