Belangenvereniging Gepensioneerden

YARA Nederland

Algemene ledenvergadering van 4 april 2023 om 13:30 in de Halle Axel

Verslag van de jaar vergadering: nog onder bewerking

Gang van zaken Yara Pensioenfonds door Peter Vlaeminck - Presentatie op 4 april 

Gang van zaken Yara en Yara Sluiskil door Luc Catoir - Presentatie op 4 april 

Presentatie gastspreker Imca Segers van Axent Notarissen over testament en levenstestamenten - Presentatie op 4 april 

Ontvangen folders van Axent Notarissen over dit onderwerp:

Nieuw lidmaatschap en/of hebt u interesse in een bestuursfunctie

Bent u gepensioneerd of nog niet maar heeft u het bedrijf inmiddels al verlaten en hebt u interesse in een bestuursfunctie, aarzel niet en neem contact op met de secretaris. Bent u nog geen lid van de Belangenvereniging meld je dan aan via het secretariaat: Cees Dees, tel. 0115-697183 e-mail: DeesCorn@delta.nl. Voor €10 per jaar ben je als gepensioneerde lid van de belangenvereniging. Voor nabestaanden van gepensioneerden bedraagt het lidmaatschap €5 per jaar.

KNVG petitie "Pas de pensioenwet aan"

In onze nieuwsbrief van jl. zaterdag hebben wij de livegang gemeld van de petitie “Pas de pensioenwet aan”, geïnitieerd door de Seniorencoalitie, een samenwerkingsverband tussen ANBO, KBO-PCOB, Koepel Gepensioneerden en NOOM. De aan deze petitie gekoppelde actiewebsite zag eergisteren het levenslicht. In deze petitie, die aan de Tweede Kamer zal worden aangeboden eisen wij blijvende indexatie, een eerlijke verdeling van de pensioenpot en serieuze medezeggenschap.

Een petitie is pas succesvol als heel veel handtekeningen worden opgehaald. Daarom vragen wij u als lid-organisatie van de Koepel Gepensioneerden het bestaan van de petitie onder uw leden bekend te maken en uw leden aan te sporen te petitie te tekenen. Dat kan door op deze link te klikken. Hieronder nog eens die link voor het geval u dit makkelijker vindt in de communicatie naar uw leden: https://petities.nl/petitions/pas-de-pensioenwet-aan?locale=nl

De petitie kan ook worden getekend via de opvallende knop op onze website. Dat biedt namelijk de mogelijkheid om, na het tekenen van de petitie, eens rustig rond te kijken op de site van de Koepel Gepensioneerden waarop interessante artikelen en nieuws staan met betrekking tot de drie thema’s Pensioenen, Koopkracht en Zorg.

Mogen wij op uw medewerking rekenen? Hartelijk dank daarvoor! 

P.S: begin juni zullen ook radiospotjes m.b.t. de petitie worden uitgezonden; nadere informatie hierover volgt z.s.m.

Lid worden van Belangenvereniging Gepensioneerden Yara Nederland.

Al wie gepensioneerd is maar nog geen lid van de Belangenvereniging Gepensioneerden Yara Nederland, geef u snel op bij secr. Cees Dees, tel. 0115 - 697183 of e-mailadres deescorn@delta.nl.