Belangenvereniging Gepensioneerden

YARA Nederland

BELANGRIJKE MEDEDELING t.a.v. CORONAVIRUS.

CORONA!

De jaarvergadering die gepland was op 21 april jl. is niet door kunnen gaan door de Corona-crisis. De jaarvergadering die zo belangrijk is voor ons allen, niet alleen om wetenswaardigheden en ont-wikkelingen bij Yara over ons pensioenfonds en de zorgverzekeraar te weten te komen van het management, maar zeker ook om elkaar weer te zien en bij te praten.

We hebben beloofd om in het najaar een nieuwe datum voor de jaarvergadering vast te leggen, dat was 20 oktober.

Maar gezien de ontwikkelingen rond de Covid-19 en de tweede ronde van een uitbraak, voelen we ons genoodzaakt om ook deze NIET door te laten gaan! Helaas, maar ons aller veiligheid en ge-zondheid staat voorop.

Nieuwsbrief oktober 2020

FUSIE KNVG en NVOG

Een aantal jaren is onze Belangenvereniging Gepensioneerden Yara Nederland lid van de KNVG. De KNVG is een belangenkoepel waarbij belangenverenigingen van gepensioneerden, zoals die van Yara zich kunnen aansluiten om hun belangen op landelijk niveau te laten behartigen. Lange tijd waren er twee van dergelijke koepels actief maar kregen afzonderlijk weinig landelijke aandacht. Door deze fusie zou de stem van de nieuwe koepel meer aandacht kunnen krijgen.

De koepelorganisaties voor gepensioneerden KNVG (Koepel van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden) en NVOG (Nederlandse Vereniging van Organisaties van Gepensioneerden) zullen vanaf 1 januari 2020 als één nieuwe organisatie door het leven gaan onder de naam ‘Koepel Gepensioneerden’.

Laatste info Zorgverzekering

Web portaal Witte-Boussen 2020

Lid worden van Belangenvereniging Gepensioneerden Yara Nederland.

Al wie gepensioneerd is maar nog geen lid van de Belangenvereniging Gepensioneerden Yara Nederland, geef u snel op bij secr. Cees Dees, tel. 0115 - 697183 of e-mailadres seecd@kpnmail.nl.