Wie zijn wij?

Wij, Sonja en Thérèse, hebben als missie om zoveel mogelijk mensen de kracht van Voetreflex en Handreflex te laten ervaren.

Reflexologie zal zeker je leven kunnen veranderen.

Met minder lichamelijke klachten, zal ook je denken positief worden beïnvloed.

Thérèse Briel (zittend)

Mijn naam is Thérèse Briel. Ik ben sinds 1988 pedicure en vanaf 2008 voetreflextherapeut.

Ik ben begonnen als verkoopster in de schoenwinkel van mijn ouders. Ik zag al snel dat veel mensen voet problemen hadden, waardoor de nieuwe schoenen pijnklachten gaven. Ik stelde aan mijn vader voor om een pedicure opleiding te gaan volgen, zodat ik eerst de pijnlijke plekken kon behandelen. Boven de zaak maakte we een salon en zo was het passen van nieuwe schoenen voor de klanten geen probleem meer.

Na 5 jaar verkocht mijn vader de zaak en was ik mijn salon kwijt. Ik ben toen ambulant verder gegaan en in combinatie met een gezin een prima oplossing.

Toen mijn jongste zoon naar de middelbare school ging ben ik bij Wittepoel, een orthopedisch bedrijf, als pedicure gaan werken. Samenwerken met andere pedicures was prettig, omdat ambulant pedicure zijn best eenzaam is. Je doet je werk goed, maar dat wil je ook getoetst hebben bij collega’s.

Veel klanten vonden de behandeling bij mij fijn. Ik ben zeer geïnteresseerd in mijn klanten en wilde mijn klanten meer bieden. Voetreflex was voor mij de manier om meer voor de mensen te kunnen betekenen. Met voetreflex kan je lichamelijke problemen oplossen via de drukpunten op de voeten te masseren. Na mijn voetreflex opleiding ben ik me verder gaan verdiepen in de emoties achter de voetproblemen. Dit gaf mij een hele andere kijk op de voeten en behaalde daar hele goede resultaten voor mijn klanten mee.

Voetreflex is mijn passie en wil het graag delen met iedereen die geïnteresseerd is in het zelfhelend vermogen van ons eigen lichaam via de reflexologie.

Zo ben ik samen met Sonja begonnen om mijn kennis te delen met andere pedicures. Hiervoor hebben we workshops, lezingen en trainingen ontwikkelt. We geven trainingen en lezingen door heel het land en ik heb recent een boek over voet- en handreflex afgerond.

Laat je ook verbazen door de kracht van deze massages.

Sonja Ooms ( staand)

Mijn naam is Sonja Ooms.

Oorspronkelijk kom ik uit de financiële wereld. Hier begeleidde ik cliënten op het gebied van hypotheken en levensverzekeringen. De rode draad in mijn leven is altijd gelijk gebleven. Ik vind het heel fijn om mensen weer in balans te brengen, financieel, lichamelijk en/of geestelijk.

Ik heb lang gezocht naar manieren om lichamelijk en geestelijk in balans te komen, voor mezelf en mijn cliënten. Ik ben Voetreflextherapeut, NEI Coach, Reiki master, Bach bloesem therapeut, ontspanningsmassage, Hot Stones, Acces Bars en geef les in Chineng Qiqong .

Ik heb fibromyalgie en dit werd de laatste jaren steeds erger. Tot op het punt dat ik niet meer goed kon functioneren. Mede door de voetreflex behandelingen van Therese en de dagelijkse handreflex oefeningen ben ik nu op een punt waarop ik bijna geen beperkingen meer ervaar door de fibromyalgie. Ik ben dus een levend en lopend voorbeeld wat de kracht van Voetreflex en Handreflex kan doen.

De samenwerking met Thérèse is heel sterk omdat we elkaar heel goed aanvullen.