Reviews

Wij vragen onze cursisten om een stukje te schrijven die we mogen publiceren.

Marijke: Ik ben bij jullie geweest voor de workshop voetreflex, verdere professionalisering. Ik was zo enthousiast geworden dat ik in januari ben gestart met de korte opleiding en vandaag geslaagd. Bedankt voor jullie inspirerende workshop die mij het zetje wat ik nodig had heb gegeven.

Marjan: Dank je wel Sonja en Therese voor de leuke en leerzame workshop . Ik ga het zeker toepassen .

Goverdina: Vond het een geslaagde avond waar ik me goed op mijn gemak voelde.. Als je het even niet meer wist jullie daar normaal mee omgaan..

En de kleine groepjes vond ik op zich heel fijn.. Ik zeg ga zo door.

Liesbeth: Het was voor mij een openbaring om op deze wijze geconfronteerd te worden met de mogelijkheden van voetreflexie. Inmiddels door een behandeling van de problemen die zich voordoen bij mijn man, is de effectiviteit van voetreflexie in de praktijk gebleken.

Marianne: Het was echt een geslaagde dag, heel veel duidelijke informatie gekregen die we zeker in de praktijk kunnen gaan gebruiken en wie weet wanneer de cliënten er voor open staan ook kunnen toepassen.....

Het was oprecht een fantastische dag, ik heb veel geleerd, er was een prettige sfeer, ik voelde mij op mijn plaats in zo'n klein groepje.... Vele malen leuker dan iets massaals bij te moeten wonen....

Hetty: Deze workshop is zeer zeker een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in voeten en het menselijk lichaam. Op een hele leuke en eenvoudige wijze word je door deze dames wegwijs en enthousiast gemaakt in de wereld van de voetreflex .

Joke: Workshop Voetreflex bij Therese & Sonja: boeiend, interessant, ontspannend en inspannend, leerzaam, absolute meerwaarde voor pedicures, en besmettelijk......ik ga me verder oriënteren in de voetreflexologie.