Inspiratiedagen

Inspiratiedagen in Vasse.

Een paar dagen lang even helemaal weg zijn van thuis, in een andere omgeving, volledig ontzorgd worden en meedoen aan een inspirerend programma geeft vaak het gevoel weken weg te zijn geweest!

Op een laagdrempelige manier kennis maken met diverse manieren om goed voor jezelf te zorgen, zowel geestelijk als lichamelijk. Met bijvoorbeeld Handreflex, Voetreflex, Triggerpoints of Chineng Qigong óf wanneer je gewoon zin hebt in even weg met net even dat extra beetje aandacht, ontspanning en verdieping. Iedereen is welkom. Je kunt samen met je partner, vriendin, zus, collega of moeder of juist alleen komen.

Een paar dagen weg met Bewustwording 1.0 betekent inspiratie opdoen, nieuwe inzichten verkrijgen en gevoed worden, zowel lichamelijk als geestelijk.

We hebben plaats voor maximaal 6 personen.

Programma

Tijdens deze dagen ontdek je hoe je je lichaam en geest kan sturen en behandelen.

Je ervaart de kracht van de Hand- en Voetreflex.

Je ontdekt wat triggerpoints zijn en hoe je ze kan masseren. We duiken in de wondere wereld van de chakra’s. Tevens gaan we inspirerende wandelingen maken en ontspannende Chineng Qigong oefeningen in het avondlicht doen.

Natuurlijk is er ook voldoende vrije tijd voor bijvoorbeeld een boek lezen of gewoon even niets.

Al met al drie heerlijke dagen voor lichaam en geest.

Accommodatie

We maken gebruik van een geheel vrijstaande boerderij in Vasse, Overijssel. Hier vind je de rust en kalmte die vaak ontbreekt in ons drukke bestaan.

Er is een heerlijke woonkeuken met een groot raam uitkijkend over de prachtige tuin en een ruime woonkamer met open haard. Er zijn 2 knusse tweepersoonskamers op de bovenverdieping en één tweepersoonskamer op de begane grond. De badkamer is op de bovenverdieping.

Schrijf je in voor deze inspirerende dagen van 5 mei t/m 7 mei 2020.

Slechts € 475,- , inclusief BTW, workshops, eten, drinken en logies.