Na 20 maart 2024

De komende twee weken (tussen 25 maart t/m 5 april, met een uitloop naar 12 april a.s.) gaan de leerlingen op bezoek bij hun 'date'.  

Voor de leerling moet het duidelijk zijn hoe laat ze waar worden verwacht, wat ze eventueel mee moeten nemen en hoelang ze op bedrijfsbezoek zijn. 

De leerlingen hebben geoefend met belafspraken maken. (Zie ook de opdracht belafspraken). 

De leerlingen hebben nu als opdracht (voor zover dit nog niet gebeurd is) om telefonisch contact met u op te nemen om een afspraak te maken. 

Opdracht: belafspraken 

Geregeld_Beroepenbeurs De Poort_Belafspraken_15 feb.pdf

En dan... is het zover, de leerling en/of de leerlingen komen bij u op bedrijfsbezoek. 

Wij hebben wat tips voor u op een rijtje gezet (zie document tips voor de meeloopdag). 

Wij wensen u en de leerling(en) een inspirerend bezoek! 


Heeft u een leuke foto gemaakt tijdens ht bedrijfsbezoek? Stuur deze dan op naar Marie-Anne info@geregeld.net of app naar 06-52007767 

Tips voor de meeloopdag 

Tips voor de meeloopdag.pdf

Lees hier welke activiteiten de leerlingen hebben gedaan als voorbereiding op de beroepenbeurs en het bedrijfsbezoek! 

Als voorbereiding op de Beroepenbeurs hebben de leerlingen de afgelopen periode verschillende activiteiten gedaan. Ze zijn niet alleen de stad zelfstandig doorkruist met het openbaar vervoer, ze hebben ook deelgenomen aan een verschillende activiteiten die gericht zijn op het vergroten van hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Tijdens een inspirerende training hebben ze geleerd hoe ze zichzelf op een zelfverzekerde manier kunnen presenteren. Daarnaast hebben ze de kunst van het voeren van telefoongesprekken onder de knie gekregen, waardoor ze nu met meer vertrouwen afspraken kunnen maken.

 

Tijdens de workshop ‘styling, hoe ga jij op bedrijfsbezoek’ hebben zij geleerd hoe ze zich op een passende manier kunnen presenteren.

 

Tijdens de ICT les hebben ze hun persoonlijke visitekaartjes ontworpen, compleet met contactgegevens en vermelding van hun kwaliteiten.