Pups

Info bij Pups 2021

17 september 2021

Vandaag en morgen gaan 6 van onze 8 pupjes het nest verlaten om een mooie thuis tegemoet te gaan. Na een laatste check up door onze dierenkliniek " De Meren" in Mol en een laatste inenting vertrekken ze in een super conditie. We zijn overtuigd dat elke pup een goede thuis gevonden heeft en wensen hun dan ook heel veel succes met hun nieuwe huisgenoot.

Wegens problemen met onze mailserver hebben we geen mails kunnen ontvangen van kandidaat beagleliefhebbers. We hebben nog een reutje en een teefje beschikbaar die nog een nieuwe thuis zoeken.

Indien interesse: onze mail en ons contactformulier zijn terug in orde.

6 september 2021

Enkele foto's van de pups:

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

20 augustus 2021

Ons laatste nestje werd geboren op 13 juni 2021. Emma zette 8 flinke puppy’s op de wereld en mooi verdeeld over 4 reutjes en 4 teefjes. Ondertussen hebben ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfredzame hondjes in alle luwte span met Emma. Al enkele keren ontwormd en gecontroleerd door de dierenarts. Volgende week volgt de eerste inenting en kunnen jullie afspraken maken voor een keuze. Al onze pupje worden 3 maal ingeënt en voorzien van Europees paspoort.

Het resultaat van onze zorg en bezorgdheid voor de pups vind je in deze fotogalerij hieronder.

Voor interesse zie contact en contactformulier.

Veel kijkplezier. We houden jullie verder op de hoogte.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

13 juli 2021: geboorte van 8 pups

Op dit ogenblik hebben we een prachtig nestje geboren op 13 juli 2021. Emma heeft op een uitstekende manier gezorgd voor 8 lieve, gezonde en prachtige pups. De manier waarop ze voor de pups zorgt, in alle rust en verzorging die nodig is, is mooi om te zien. op dit ogenblik zijn de pupjes 3 weken en lopen ze al dartel rond. Vier teefjes en vier reutjes is de mooiste verdeling in een nestje dat je kan dromen.

Inschrijven voor een pupje kan vanaf nu. Een mailtje of telefoontje is voldoende. Wij nemen contact met u op en zullen met u samen bespreken of je in aanmerking kom voor een pupje uit deze nest.

Samen zullen we bespreken of een beagle bij u past en helpen we u op weg in de eerste weken.