SHUTTLE TOERNOOI 2019

Donderdag 14 maart is het dan zover; het FORD Lindeboom Shuttle Toernooi 2019 van badmintonvereniging B.C. Hoogerheyne.

De organisatie is er al helemaal klaar voor, hopelijk jullie ook!

We hopen er weer een gezellige avond van te maken en willen jullie via deze brief de aanvangstijden doorgeven, een korte uitleg geven over de spelregels en in grote lijnen op de hoogte brengen van de indeling die avond.

Aanvangstijd is 20.00 uur. Wij willen jullie vragen minimaal 10 minuten van te voren aanwezig te zijn in sporttenue en het inschrijfgeld te voldoen aan de wedstrijdtafel (€ 12,50 per team). Na betaling ontvangen jullie dan voor elke deelnemer een consumptiebon, te besteden bij sportkantine ‘Time Out’.

De onderlinge wedstrijden tussen de teams worden beslist door het spelen van 4 wedstrijden: herendubbel, damesdubbel en twee mixen. Elke gewonnen wedstrijd levert 2 punten op en het totale aantal behaalde punten bepaald de einduitslag in de poule. Bij gelijke stand in punten zullen de behaalde punten uit gespeelde partijen geteld worden en de doorslag geven.

Elke partij duurt 5 min. Er wordt aangegeven wanneer er gewisseld moet worden. Na de speeltijd worden de uitslagen ingevuld op het wedstrijdformulier (vooraf ophalen bij wedstrijdsecretariaat).Tussen de wedstrijden vlot wisselen en doorgaan met de volgende partij: eerst herendubbel, daarna damesdubbel en tot slot de twee mixen. Mocht er onenigheid zijn over de einduitslag dan heeft de organisatie altijd het laatste woord.

Na de voorrondes volgen de finales. De nummers 1, 2, 3 en 4 van elke poule spelen tegen elkaar. Wanneer wij ons redelijk aan de tijd kunnen houden, zullen wij om ongeveer 22.45 uur de prijsuitreiking houden boven in de kantine.

Wij willen iedereen succes wensen en natuurlijk veel plezier!!

De organisatie,

Dirk-Jan Slotman / Herman Lindeboom

BC HOOGERHEYNE 25 jaar!

Op 1 januari 2019 bestaat onze club 25 jaar. We willen dit op 3 januari 2019 feestelijk vieren!

We willen de leden hierbij dan ook van harte uitnodigen voor een gezellige avond bij de badminton! Tevens is dit de nieuwjaarsborrrel voor 2019.

We willen met de jeugd (+ oudere jeugd) starten om 18.30u in de sporthal tot 20.00u. Daarna gaan we gezellig naar de kantine.

Voor de senioren start de avond om 20.00u tot 21.30u. Daarna gaan zij ook gezellig naar de kantine.

We hopen er een gezellige avond van te maken!

Met vriendelijke groet,

Bestuur BC HOOGERHEYNE