Párizs

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

1.nap

Kora reggel indulás Budapestről. Utazás rövid megállókkal Ausztrián és Németországon keresztül. Este tranzitszállás Strasbourg közelében.

2. nap STRASBOURG

Délelőtt városnézés a Rajna-part legszebb városában, ahol a német középkori építészet ötvöződik a francia barokkal (Notre Dame katedrális, Szent Tamás-templom, Petite France, fedett hidak). Délután utazás a francia fővárosba. Este a szállás elfoglalása.

3. napPÁRIZSFELFEDEZÉSE

Ismerkedés a várossal felülnézetből az Eiffel-torony második emeletéről (F), majd séta a Concorde térre a Chaillot-palota, Trocadero, Etoile, Diadalív, Champs Elysées, Grand Palais, Petit Palais, Madeleine templom útvonalon.

4. nap A MŰVÉSZETEK VÁROSA

Délelőtt látogatás a világhírű Louvre múzeumban (F) (Mona Lisa, Milói Vénusz, az Írnok szobra, stb.), majd gyalogos városnézés, mely érinti a Notre Dame Székesegyházat, a Cité-t, a Szt. Lajos-szigetet, a Városházát és a Pompidou központot.

5. nap KASTÉLYOK A LOIRE VÖLGYÉBEN (F)

Egésznapos autóbuszos kirándulás a Loire-menti kastélyokhoz: Chenonceau („a legszebb”) - Chambord („a legnagyobb”). Városnézés Orléans-ban (katedrális, Jeanne d’Arc szobra).

6. nap DISNEYLAND (F)

Utazás a Párizs közelében lévő Eurodisneyland-be. Látogatás a Disneyland Pakban és a Walt Disney Studios-ban. Késő délután indulás a Metz közelében lévő tranzitszállásra.

7. nap Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.