Challenge Camp

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Challenge-Camp-2021 jelentkezési lap.doc

A B.B. Sportnál tudjuk, hogy napjainkban nemcsak a sportban, de az iskolai tanulásban is szükség van a magabiztosságra az ezekhez szükséges készségek korai fejlesztése óriási előnyhöz juttatja a fiatalokat. BBswimming­* programunkat kiegészítettük BBlearning* projektünkkel és negyedjére is megszervezzük azt az élménytábort, ahol a résztvevők kellő motivációt kapnak mind a sportok, mind az iskolai tanulás iránt.

A Challenge Camp-ben az elmúlt években neves sportolók és előadóművészeket vártunk, akik első kézből számolnak be karrierjük történetéről, alakulásáról. Az előző években a táborlakók körében óriási sikere volt Rippel Viktor 9-szeres Guiness rekordernek, Benedek Tibor 3-szoros olimpiai bajnokunknak és Kiss Endi zenésznek, aki dedikált dobverőket adott ajándékba a közönségnek. Itt volt még Mányoki Attila hosszútávúszó-világrekorder és az Éjjel-nappal Budapest sztárja Lali, akivel együtt énekelhettek és táncolhattak a gyermekek.

Az esti motivációs előadások mellett igazi BB hangulatban lehet része annak, aki minket választ. A megannyi sportolási lehetőség és professzionális úszásoktatás mellett csapatépítő- és személyiségfejlesztő játékokkal várják animátoraink a gyermekeket. Profi pedagógusok tartják a nyelvórákat és megannyi tábori élmény vár arra, aki ellátogat hozzánk. Programjaink szabadon választhatóak és átjárhatóak. Óriási siker az ország egyik legnagyobb vízi akadálypálya-versenye, szlalom- és sorversenyeink, hagyományos vízibicikli túránk, strandröplabda-, labdarúgás- és erősítő foglalkozásaink. A klasszikus tábori élmények, a fürdőzés és a tábortűz sem hiányozhat az egyhetes programból és az idén is flash-mobbal készülünk a Balaton parton a Gilda Max aerobic-oktatójának vezetésével.

Projektünknek Velence és Balatonszárszó egyik legújabb, legszebb gyermektábora ad otthont. Programjaink folyamatosak, a gyermekeknek természetesen napi háromszori étkezést, büfét és Wifi-elérést biztosítunk.

Csapat, nyár, barátság. Challenge Camp, ahol szabad lehetsz!