Bed and Breakfast

SLAPEN IN EEN KOEIENSTAL

We bieden twee kamers in een geheel gerenoveerde koeienstal. Beide kamers zijn 60 m2. Warm en stoer ingericht met Prive-badkamer. Beide kamers zijn gelijkvloers en hebben een eigen ingang en terras. De auto kan op het erf geparkeerd worden en er is een fietsenstalling. Het verse ontbijt wordt in een mand afgegeven bij uw kamer.

KAMER 1:

Een ruime 3 persoons-kamer van 60m2 met privé-badkamer. Gelijkvloers met eigen ingang en terras. Vloerverwarming, aanrecht ( met waterkoker en senseo) Aupingbed van1.80 m(twee losse matrassen) en los bed van 0.90 m. TV en gratis WIFI aanwezig. Uitzicht over weiland. Ook geschikt als u slecht er been bent. Het verse ontbijt wordt in een mand neergezet.

Tarief incl. vers ontbijt:

€ 55,00 per nacht / 1 persoon

€ 65.00 per nacht / 2 personen

€ 85.00 per nacht / 3 personen

Mogelijkheid voor een extra bed ( € 20.00 )

(Kinderen t/m 3 jaar gratis )

KAMER 2:

Een ruime 2-persoons-kamer van 55m2. Met privé-badkamer. Gelijkvloers met eigen ingang en terras. Vloerverwarming, aanrecht ( met Waterkoker en Senseo) . Aupingbed van 1.60m (twee losse matrassen). TV en gratis WIFI aanwezig. Uitzicht over weiland. De kamer is ook geschikt als u slecht er been bent. Het ontbijt wordt in een mand bij uw kamer neergezet.

Tarief incl. vers ontbijt:

€ 55.00 per nacht / 1 persoon

€ 65.00 per nacht / 2 personen

via de reserverings-site Bedandbreakfast.nl zelfde tarief, geen extra kosten