BALK Festival West Home Page

Zaterdag 21 mei 2022 in Theater De Muze van 10:30 tot 21:30 uur

Ga naar onze Facebook pagina voor meer informatie en om op de hoogte te komen van de laatste nieuwtjes!

Laatste Update: 05 maart 2021

Laatste nieuws

Op 29 maart 2020 schreven we dat het festival van 2020 geen doorgang kon vinden in verband met Corona. Vandaag, 5 maart 2021, moet ik melden dat ook het festival van 2021 niet door kan gaan. Niet leuk, maar gezien de risico's, onvermijdelijk.

In overleg met het BALK Bureau en Theater De Muze hebben we besloten het festival opnieuw te verplaatsen en wel naar zaterdag 21 mei 2022. De nu geselecteerde groepen worden (in overleg) overgezet naar de editie van 2022. Mogelijke opengevallen plaatsen zullen via herinschrijving aangevuld worden. Natuurlijk zullen we jullie daarover tijdig berichten via onze websites en via de sociale media.

We bedanken Theater De Muze voor de welwillende medewerking aan het verplaatsen van ons festival. We hopen jullie in 2022 in goede gezondheid te zien en vooral te horen in Noordwijk aan Zee. Dan gaan we er een fantastisch festival van maken!

Voor nu: blijf gezond en blijf zingen!


Met muzikale groet,

Peter, Herman en Annemarie Klut - Organisatie BALK Festival West

Pepijn Lagerwey - Directeur BALK

Welkom

Welkom bij de veertiende jaargang van BALK Festival West, het regionale festival van BALK voor alle koren en vocale groepen ten westen van Utrecht. Voor het vijfde jaar in Noordwijk, in de prachtige zalen van ‘De Muze’, het cultureel centrum van de gemeente Noordwijk. De formule van BALK Festival West is nog steeds dezelfde. Elke groep treedt twee keer op met een programma van 20 minuten. De ‘dapperste’ groep gaat vanavond met de Dappere Dodo naar huis, het mooie, unieke wisselbeeldje. Wie dat wordt bepaalt een deskundige vakjury. De drie groepen die genomineerd zijn voor de Dappere Dodo plus de drie publieksvoorkeuren treden vanavond in het finaleblok nog een keer op.

We hopen dat het weer een gezellige dag wordt. Mail ons je ervaringen naar balkfestivalwest@gmail.com. Daar doen we volgend jaar ons voordeel mee.

Het team van BALK Festival West 2020

Annemarie Klut, Herman Klut, Peter Klut.

Inschrijvingscriteria BALK Festival West

Het festival is bedoeld voor lichte muziek zingende groepen uit de regio west (Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland), maar ook groepen van buiten west kunnen zich inschrijven. A Capella, begeleiding door combo of muziekbanden zijn toegestaan, zolang de focus maar op vocaal is gericht. Groepsgrootte is beperkt tot ca. 30 personen. Zie ook de tekst op de inschrijfpagina.