Sprekers

PARALLELSESSIES RONDE 3

MIDDAG 14:30-15:00

Marvin Pranger

Content Creator

TIJDSTIP: 14:30-15:00

Interactive Content - From Impressions to Expressions

We worden dagelijks zo overspoeld met content, dat aandacht terecht de nieuwe valuta is geworden. Maar welke mediavormen houden het hoofd boven water in de strijd om onze aandacht? Hoe verander je een passieve lezer in een actieve deelnemer van content? Marvin van Maglr komt tijdens deze sessie vertellen over interactieve content wordt ingezet door merken en bedrijven. Content die niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook meetbaar is. Want positieve ‘content experiences’ dragen bij om mensen effectiever te informeren, inspireren en te overtuigen. Want zo verschuif het doel van content van ‘impressies naar expressies’.

OVER DE SPREKER:

Bij Maglr houdt Marvin zich bezig met hoe deze content experiences bijdragen aan de contentmarketing strategie en -doelstellingen. Hij stilt zijn eeuwige honger door z'n tanden te zetten in snackable content en de trends en ontwikkelingen van content & online marketing. Zijn motto: 'Creativity is Intelligence having Fun’. Marvin is daarbij al jaren betrokken bij de organisatie van de Social Media Club #SMC076 en lid van de City of Imagineers in Breda.

Michel Verheem & Teun Habes

Sport Marketeer & Digitaal Sport Marketeer

TIJDSTIP: 14:30-15:00

TIJDSTIP: 14:30-15:00

De kracht van digitale communicatie tijdens een sportevenement

Bij een internationaal sportevenement willen miljoenen fans non-stop op de hoogte zijn van alles wat er speelt. Tijdens deze sessie krijg je inzicht in hoe de organisatie van La Vuelta Holanda digitale communicatie inzet om dit te bereiken.

Volg ons op social media voor actuele updates!