Sprekers

PARALLELSESSIES RONDE 1

OCHTEND 10:05-10:35

Bas Tietema

Content Creator & Youtuber

TIJDSTIP: 10:05-10:35

Tour de Tietema verovert de sportwereld met unieke content

Tour de Tietema was een virale hit vorige zomer tijdens één van de grootste en oudste sportevenementen op aarde, de Tour de France. Tour de Tietema is een YouTube-serie waarbij gedurende de Ronde van Frankrijk zonder accreditatie ‘challenges’ werden uitgevoerd. De formule ‘interactie en inspelen op de fanbeleving’ bleek een gouden greep. Bas en zijn team, met oud CMD-student Devin van der Wiel, was dag en nacht bezig om mooie YouTube-content te maken voor een nieuw publiek in de oeroude wielersport. Ze wonnen daarmee ook terecht de SponsorRing 2019 in de categorie Smart Budget. Bas heeft volop plannen voor komende sportzomer, kans is groot dat je hem rond de Tour of de Vuelta (met Breda als startplaats) gaat tegenkomen. Deze #CDC-sessie is een must voor content creators. De tip van Bas: ‘Maak of doe vooral iets omdat je het zelf leuk vindt. Blijf vooral geloven in je eigen creatieve concept en begin met niks als het echt moet!’

OVER DE SPREKER:

Bas Tietema behoorde tot de beste wielrenners van zijn leeftijdsgeneratie, zo wist hij 3de te worden in beloften versie van de prestigieuze wielerwedstrijd Parijs-Roubaix en 3de op het NK tijdrijden in 2017. Na een moeizaam jaar qua gezondheid besloot hij in 2019 een stapje terug te doen. Bas zet zich in voor de gehandicaptensport in Nederland. Naast zijn liefde voor de fiets heeft hij zich van begin af aan verdiept in de wereld van social media & content. Dit heeft er voor gezorgd dat hij zowel op persoonlijk vlak als voor verschillende projecten - ALS1TEAM Challenge & Tour de Tietema- een hele mooie fanbase heeft weten op te bouwen met een hoog engagement.

Malou te Wierik

Kunsthistoricus, PR, Presentatie &
Communicatie

TIJDSTIP: 10:05-10:35

Influencer + marketing, een match made in heaven?

Influencer marketing, je kan er niet meer om heen. Influencers zijn de nieuwe sterren. Je leest er over in de krant, merken en culturele instellingen werken graag met ze en jongeren geloven eerder een influencer dan een platte advertentie. Maar aan dit succes zit ook een keerzijde. Er zijn gefaalde influencer campagnes en influencers boeten in aan betrouwbaarheid. Toch meent Malou te Wierik dat het werken met influencers nog steeds een hele slimme zet is. Zij vertelt je waarom.

OVER DE SPREKER:

Malou te Wierik is mede-eigenaar van Buro Dertig een content- en communicatiebureau in Utrecht die culturele en maatschappelijke organisaties helpt met het vertellen van hun verhaal. Ze is gespecialiseerd in (cultuur)influencer marketing en werkte hierbij voor o.a. TivoliVredenburg, het Spoorwegmuseum, Museum de Lakenhal en We Are Public. Daarnaast organiseert ze met haar bedrijf de noemer Thirty Shots uitverkochte expertbijeenkomsten over influencer marketing voor de culturele sector.

Jahoor Boonman

Spreker & Student

TIJDSTIP: 10:05-10:35

Johar Boonman – Ucademy

Johar Boonman is 24 jaar, student Communicatie & Multimedia Design aan Avans en werkzaam bij Ucademy als trainer/spreker. De module Human VS Internet heeft hij zelf ontworpen om bewustwording te creëren over de schaduwzijden van alles dat met moderne ontwikkelingen binnen online technologie te maken heeft. De trainingen belichten voornamelijk te verhouding van ons als mens tot deze technologische trends. Hoe word onze informatie verzameld? Hoe werken de verslavende aspecten van Facebook?; en Hoe beïnvloedt AI in de toekomst ons leven? Ook heb ik heb een TED-talk gegeven over pijn en geluk.

Elja Daae

Social Media Spreker, Trainer en Auteur

TIJDSTIP: 10:05-10:35

www.eljadaae.nl

TIP: 
Bekijk ook Elja's nieuwe boek:
Super social

Social media spreker, trainer en auteur

Elja Daae is spreker, trainer en auteur op het vlak van online content en social media. Ze is de auteur van drie boeken, waaronder ‘Bloggen als een pro’ en 'Super Social’. Ze dankt haar carrière volledig aan social media en online marketing. Ze deelt dan ook graag met je hoe je net als zij de digitale wereld en social media kunt inzetten om te bouwen aan kansen op de leukste baan of de leukste klanten. Heb je zin in een sessie vol tips en inspiratie? En ben je net als Elja altijd online te vinden? Dan is deze sessie iets voor jou? Je kan Elja volgen op Twitter @elja1op1 en Instagram: @supersocialboek.

Meer sprekers worden binnenkort bekend gemaakt!

Volg ons op social media voor actuele updates!