PROGRAMMA 2019

Programma 2019

Je mag een leerzame dag verwachten, waar je helemaal op de hoogte wordt gebracht van de trends, ontwikkelingen en strategieën van de voorlopers in de digitale communicatie. Je mag inspirerende sprekers verwachten zoals Marcel Molenaar (LinkedIn), Kaj Gorgels en vele anderen. Bovendien organiseren wij interactieve sessies over trends, marketing, social influencing, content, AI en meer….

Ochtendprogramma

09:00 Opening

09:15 Keynote 1: Henk Veldman, Tony's Chocolonely (35 min)

09:50 Wisseling

10:05 Parallelsessies ronde 1 (30 min)

  • Koen Vercammen (Staarteters)
  • Rene Jansen (Winkwaves)
  • Mewael Fitiwi (Dept)
  • Maaike Gulden (The Marketing Factory)
  • Cheyenne Toet (Avans Hogeschool)
  • Daan van den Eeden (Pageking)
  • Marvin Pranger (Maglr)

10:35 Pauze

11:05 Parallelsessies ronde 2 (30 min)

  • Sascha Visser (Fish to Fish Media BV)
  • Nico Verheijden (DAVID)
  • Dilara Kara (EnoRm)
  • Jeroen Davidse (Avans Hogeschool)
  • Niek de Jonge (Inbeeldtaal)
  • Diede Vendrig (Studio ST&T)
  • Alex Scale & Bas Ploeg (Greenhouse Group)

11:35 Wisseling

11:50 Keynote 2: RUMAG (35 min)

12:30 Afsluiting

Middagprogramma

13:30 Opening

13:40 Keynote 3: Marcel Molenaar, LinkedIn (35 min)

14:15 Wisseling

14:30 Parallelsessies ronde 3 (30 min)

  • Rik Verhalle (Eindhoven365)
  • Linsay van der Linde (Scooperz)
  • Samet Yilmaz (Handpicked agencies)
  • Twan Timmermans (Logeion)
  • Daan van Oploo en Jeffrey Goossens (YHEP! Media)
  • Thijs Eerens (Games-XL.com)
  • Martijn van Meel (Greenhouse)

15:00 Pauze

15:30 Parallelsessies ronde 4 (30 min)

  • Jos Wabeke (Brandspanking)
  • Jochem van den Berg (De Speld)
  • Elias Huwaë & Sander Hoogvliet (Goedzooi)
  • Twan Timmermans (Logeion)
  • Pim Verras (PauwR)
  • Yannick Boers (Boldly-XR)
  • Gerben Baaij (Dordrecht Marketing)

16:00 Wisseling

16:15 Keynote 4: Kaj Gorgels (35 min)

17:00 Afsluiting