Sprekers

KAJ GORGELS

TIJDSTIP: 16:15-16:50

Kaj Gorgels is een online personality, presentator en journalist.

Hij begint met schrijven gedurende zijn reis door Azië. Het schrijven, het avontuurlijke, zijn nieuwsgierigheid en zijn droom om ooit voor de televisie te werken brengen hem uiteindelijk bij de studie Journalistiek. De entertainment industrie krijgt echter zijn voorkeur na een uit de hand gelopen hobby: ‘Kaj’s Typetjes’.

‘Kaj’s Typetjes’ wordt op YouTube een regelrechte hit. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Zijn fantasie, humor en kunde om te spelen zorgen voor een groot online succes. Kaj heeft inmiddels een zeer populaire Facebookpagina met meer dan 225.000 likes. Daarmee heeft Kaj een groot bereik, gezien ook zijn Instagram een fanbase bedraagt van bijna 115.000 volgers. Dankzij zijn filmpjes, die soms wel meer dan een miljoen keer bekeken zijn, is Kaj een online bekendheid geworden.

RUMAG

TIJDSTIP: 11:50-12:20

SPREKERS: Thijs van der Heide, Danny Membre en Rene Watzema

CONTENT&BRANDING

Danny Membre

Thijs van der Heide

Rene Watzema

Informatie is de sleutel tot succes. Het resultaat is dat websites en webshops content in de laatste paar jaar een stuk serieuzer zijn gaan nemen. Het is niet alleen Google die daar de motor van is, maar content speelt ook een sleutelrol in het binden van klanten. Daarnaast is het neerzetten van een merk, de branding, een klus op zich. Het is niet eenvoudig hierin succesvol te zijn, maar wie erin slaagt is spekkoper. Tijdens de presentatie zal er dieper worden ingegaan op het ontstaan van RUMAG en de weg naar het succes.

Marcel Molenaar

LinkedIn

TIJDSTIP: 13:40-14:15

Met meer dan 7 Miljoen leden in Nederland is LinkedIn hét platform om aan je carrière te werken, professionele connecties te maken en op de hoogte te blijven van wat er speelt op jouw vakgebied. Maar haal jij als student of (aankomend) professional of ondernemer echt het maximale uit je netwerk? In deze keynote neemt Marcel Molenaar je aan de hand van verschillende voorbeelden mee door de innovaties van het platform en hoe jij daar optimaal gebruik van kan maken.

HENK VELDMAN

Tony's Chocolonely

TIJDSTIP: 09:15-09:50

Friendly Field Worker at Tony’s Chocolonely

Henk is onderdeel van team impact binnen Tony’s en hij is het aanspreekpunt voor de coöperaties waar Tony’s mee samenwerkt in Ghana en Ivoorkust. Daarnaast is Henk verantwoordelijk voor de Chocolonely Foundation. 1% van de omzet van Tony’s gaat naar de foundation waarmee organisaties gesteund worden die net als Tony’s streven naar een 100% slaafvrije chocolade industrie.

OCHTEND

Koen Vercammen (Staarteters), Rene Jansen (Winkwaves), Mewael Fitiwi (Dept), Maaike Gulden (The Marketing Factory), Cheyenne Toet (Avans Hogeschool), Daan van den Eeden (Pageking), Marvin Pranger (Maglr)

|meer info ronde 1|

Sascha Visser (Fish to Fish Media BV), Nico Verheijden (DAVID), Dilara Kara (EnoRm), Jeroen Davidse (Avans Hogeschool), Niek de Jonge (Inbeeldtaal), Alex Scale en Bas Ploeg (Greenhouse Group), Diede Vendrig (Studio ST&T)

|meer info ronde 2|

MIDDAG

Rik Verhalle (Eindhoven365), Linsay van der Linde (Scooperz), Samet Yilmaz (Handpicked agencies), Twan Timmermans (Logeion), Daan van Oploo en Jeffrey Goossens (YHEP! Media), Thijs Eerens (Games-XL.com), Martijn van Meel (Greenhouse)

|meer info ronde 3|

Jos Wabeke (Brandspanking), Jochem van den Berg (De Speld), Elias Huwaë & Sander Hoogvliet (Goedzooi), Twan Timmermans (Logeion), Pim Verras (PauwR), Yannick Boers (Boldly-XR), Gerben Baaij (Dordrecht Marketing)

|meer info ronde 4|

Binnenkort maken wij nog meer sprekers bekend!

Volg ons op social media voor actuele updates!