RONDE 1: 11:45-12:45 uur

PRESENTATIES

klik op rechtermuis knop en selecteer "opslaan als" om een presentatie te downloaden

Robin Sweegers

Digital Marketeer

"Fans First: Digitale & online fan engagement op de wedstrijddag met 11 praktische cases!

Zet je fans op #1! Hoe kunnen digitale tools en content de wedstrijddag nog leuker maken voor de fans? Leer je fan kennen en laat je meenemen in de digitale fan engagement & fan experience.

Robin Sweegers

Robin Sweegers is digitaal marketeer bij Sportscloud & Techonomy. Vanuit SX in Eindhoven houdt hij zich bezig met o.a. fanbase marketing, de toepassing van en de ontwikkelingen in de digitale marketing voor diverse sportorganisaties in Nederland. Met zijn kennis op het gebied van activatie, content en marketingtechnologie maakt hij van een onbekende fan een bekende fan. Daarnaast is hij een van de oprichters van EsportsXperts.nl, hét nieuwe platform dat eraan komt over de commerciële kansen van esports.

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/robinsweegers/

Website: http://sportscloud.nl/


Marvin Pranger

Social Media Consultant

Community management & Webcare: het sociale component van social media

Merken communiceren inmiddels actief op social media, sommigen slepen zelfs awards binnen met steengoede content en gevatte inhakers. Zenden blijkt een belangrijke eerste stap in het maken van de connectie met je doelgroep. De stap daarna is moeilijker, maar een stuk belangrijker voor de geloofwaardigheid van en binding met je merk: interactie. Voor veel merken is dit nog onbekend terrein, en dat is zonde.

Marvin Pranger

Marvin Pranger is content manager bij Somention en verantwoordelijk voor het kantoor in Breda. Ook is hij bestuurslid van de Social Media Club Breda. Als social native houdt hij zich het liefst de hele dag bezig met de trends & ontwikkelingen op het gebied van social media. Dat maakt werken voor een social media bureau voor hem uitdagend, geen dag is hetzelfde. Er loeren altijd weer nieuwe kansen en mogelijkheden om de hoek om toe te passen in de communicatie op social media. Somention werkt in de fan-creating business en combineert hands & brains op het gebied van strategie, content en community. Zij creëren, communiceren, adviseren en adverteren voor merken en bedrijven.

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/marvinpranger/

Website: http://www.somention.com/

Maaike Gulden

Online Marketing & Communicatie adviseur

Social media businesswise. Saai? Helemaal niet!

Studenten zijn dagelijks bezig met sociale media. Meestal alleen voor fun. Maar wat kun je met social media om te netwerken? Hoe zet je het in als je op zoek bent naar een stageplek of je eerste baan? Of misschien wil je wel je eigen business beginnen? Sociale media zijn krachtige tools om te netwerken en te laten zien welke expertise je in huis hebt.

In deze training leert Maaike Gulden je hoe je sociale media slim inzet voor je professionele loopbaan. Aan de hand van aansprekende voorbeelden neemt ze je mee in de zakelijke wereld van sociale media. Hoe zet je het in als professional om je profileren?

Met je kledinglijn de Amerikaanse markt veroveren met de inzet van Instagram of de meest interactieve gemeente worden door de inzet van Snapchat? Dat is pure realiteit want ook Instagram, Snapchat, en livestreaming apps zoals Facebook Live zijn volwaardige platformen voor professionals.

Maaike Gulden

Maaike Gulden is social media adviseur vanuit haar bedrijf The Marketing Factory. Daarnaast is ze gepassioneerd blogger, spreker en trainer. De afgelopen jaren heeft ze duizenden mensen socialmediawijs gemaakt en werkte o.a. voor organisaties zoals, Zorgbelang Brabant, Rabobank en Werkspot. Sociale media zijn krachtige tools om te netwerken en te laten zien welke expertise je in huis hebt. Haar passie voor sociale media deelt Maaike graag met anderen. Ze is auteur van de boeken ‘ Social Media in Zorg en Welzijn: dat zorgt beter’ en ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten’, medeoprichter van Social Media Club Breda en blogger voor Frankwatching.

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/maaikegulden/

Website: https://themarketingfactory.nl/

Rachid Al Kahja

Wijkagent

Waarom is Instagram zo’n sterk communicatiemiddel voor de politie?

De wijkagent van Breda – Teteringen geeft in deze workshop een inkijkje in zijn social media activiteiten en verklapt de geheimen van het online netwerken.

Rachid Al Kahja

Wijkagent_Teteringen Rachid: Wijkagent Teteringen en Waterdonken.Neventaken:Horecabrigadier,Jeugd I'm trying to be better than yesterday💪👊. Respect:give it to get it💙✌

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/wijkagent_teteringen/

Lees ook: AD: "Wijkagent Rachid is internethit"

Wil jij meedoen aan een usabilitytest in het Mobiel Media Lab? Of wil jij kijken hoe de politie haar communicatiemiddelen test? Bezoek dan het Mobiel Media Lab!

Birgit Zuurveld & Maud Olieslagers

Brands on Instagram

Hoe groeien merken op Instagram en hoe zorg je ervoor dat een merk opvalt? Van de perfect feed tot videostories: wij helpen merken al jaren met hun Instagram strategie. Maar hoe werkt Instagram? Van het algoritme tot influencercampagnes. We know!

Birgit Zuurveld & Maud Olieslagers

Birgit (Strategy Director Benelux bij Dorst & Lesser) en Maud (Strateeg bij Dorst & Lesser). Samen met hun team zijn ze verantwoordelijk voor de social mediastrategieën van de klanten (waaronder Renault, Rimmel Londen, Lidl en Transavia) en de strategische invulling van new business trajecten.

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/maudolieslagers/

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/birgitzuurveld/

Website: https://dorstenlesser.nl

Mike Jansen

Strategisch marketing adviseur

De ‘Voice Search’ Revolutie

Voice Search en Voice Command zijn één van de sterk opkomende technologieën waarmee de grote tech-bedrijven zich bezighouden. Apple’s Siri, Samsung’s Bixby, Amazon’s Echo maar natuurlijk ook de Google Assistent: Jij kent ze ongetwijfeld maar het is nog een onbekende wereld, voor jou…

Ok, Google: Waar komt deze opkomende trend vandaan? Waarom zou jij het moeten gebruiken? Hoe gaat het de marketing beïnvloeden? Ik neem je tijdens deze sessie mee in deze technologische ontwikkeling binnen digitale marketing!

Mike Jansen

De afgelopen jaren heeft Mike - samen met zijn collega’s - talloze ondernemers en marketeers ondersteunt bij hun internationale digitale ambities door de uitrol van unieke lokale marketingstrategieën. Leads International heeft een groot internationaal partnernetwerk, is momenteel actief in 53 verschillende landen en ondersteunt bedrijven bij een lokale benadering van de gewenste doelgroep. Think global, act local!

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/jansenmike/

Meer info: https://leads.international/

Elias Huwaë

Creatief de BAAS!

De kracht van alleenmaarliefde!

Een interactieve sessie over hoe de wereld in verandering is en hoe Goedzooi hier als creatief bureau zich daarop inspeelt. Waarom is beleving on en offline zo belangrijk en hoe kan je dit inzetten in je digitale communicatie? Laat je verrassen en inspireren!

Elias Huwaë

Elias Huwae, creatief de Baas! en medeoprichter van Goedzooi. Wanneer je aan alleenmaarliefde denkt denk je misschien; “lekker cliche”, toch is dit de visie van Goedzooi! Creatief bureau in hart, nieren en de grootste teen.

Omdat wij geloven dat we deze wereld in beweging kunnen brengen met Alleenmaarliefde. Wij bouwen waardevolle relaties tussen mensen en merken, dat doen wij door in co creatie marketing en innovatie concepten te ontwikkelen.

Goedzooi: http://www.goedzooi.com/

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/elias-huwa%C3%AB-765a3665/

Jeroen Vinkesteijn


Social media webcare in E-Travel

Tijdens deze presentatie deelt Jeroen zijn resultaten van een uitgebreide test bij 100+ bedrijven (vooral toerisme, hospitality, leisure) over hoe zij reageren op concrete vragen en op posts op social media. Voor het 4e jaar op rij is gekeken naar responsiveness, reactietijd en de inhoud van de antwoorden. De test is gedaan op Facebook, Instagram en Twitter met vrij dramatische resultaten. Social media care is in de praktijk nog steeds een erg lastig. Het onderzoek levert ook een aantal algemene benchmarks op rond volgers, aantal posts, terugvolgen etc.

Jeroen Vinkesteijn

Jeroen Vinkesteijn is docent en onderzoeker aan de NHTV Breda, vooral op het gebied van internet, social media en simulaties. Jeroen is auteur van Social Media-To-Go! en eMarketing-To-Go! en is spreker. Hij is eigenaar van Creative Masters, marketing bureau voor innovaties en productconcepten. Hij heeft veel ervaring in toerisme en recreatie (VNU -Sanoma- reizen, ANWB, RCN campings et cetera).

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/jeroenvinkesteijn/

INSPIRATIESESSIE

RONDE 1

INSPIRATIESESSIE

RONDE 2