ON STAGE - 1

Woensdag 15 maart 2017

Locatie: lokaal LD022, Lovensdijkstraat 63, Breda

16:00 - 16:10 uur – Opening

16:10 - 16:50 uur – Trends in sociale media (Maaike Gulden, mede-oprichter van Social Media Club Breda)

16:50 - 17:30 uur – De politieke social media arena (Chéline Ruhof, Social & Digital marketing lead consultant FleishmanHillard)

17:30 - 18:00 uur – Netwerken

INTERVIEWS

SPREKERS

Trends in sociale media

Is Twitter uit? Moeten we allemaal op Snapchat? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Maaike neemt ons mee in de wereld van sociale media anno 2017. Met je kledinglijn de Amerikaanse markt veroveren met de inzet van Instagram of de meest interactieve gemeente worden door de inzet van Snapchat? Dat is pure realiteit want het social media landschap veranderd. Instagram, Snapchat, en livestreaming apps zoals Periscope en Facebook Live veroveren snel terrein. Organisaties zoals PSV, Vodafone en de NOS maken hier succesvol gebruik van. Wil jij alle social media trends en ontwikkelingen bijhouden? Op 15 maart praat Maaike je bij over de social media trends en hoe je de belangrijkste, nieuwe kanalen van dit moment strategisch inzet.

Maaike Gulden

Maaike is social media adviseur vanuit haar bedrijf The Marketing Factor. Daarnaast is ze gepassioneerd blogger, spreker en trainer. De afgelopen jaren heeft ze duizenden mensen socialmediawijs gemaakt en werkte o.a. voor organisaties zoals, Zorgbelang Brabant, Rabobank en Werkspot. Ze heeft een passie voor social media en deelt dit graag met anderen. Ze treed regelmatig op als spreker, is mede-oprichter van Social Media Club Breda (SMC076) en blogger voor Frankwatching. Daarnaast is ze auteur van de boeken ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten‘ en ‘Social Media in zorg en welzijn‘.

De politieke social media arena

In de strijd om de kiezer fungeert het volwassen Facebook voor de Nederlandse politieke partijen als de frontlinie. Maar juist door een gebrek aan concurrentie op de andere kanalen, de mogelijkheden van deze kanalen om meer betrokkenheid te creëren en het moderne imago dat op de partij afstraalt, kan campagne voeren achter de frontlinie mogelijk de meeste impact maken. Oftewel: op Facebook wordt het hardst gevochten, maar de strijd om de kiezer kan weleens ergens anders gewonnen worden. Chéline Ruhof neemt je woensdag 15 Maart, de dag van de verkiezingen, mee in de strijd om de kiezer op sociale media.

Chéline Ruhof

Chéline is van jongs af aan geïnteresseerd in de werking van taal en de invloed van communicatie op de perceptie van mensen. Niet verwonderlijk dat ze zich op academisch niveau bekwaamde in Persuasive Communication & Branding, waarna ze snel een stevige track record opbouwde in digital & social marketing. Deze discipline wordt volgens haar gekarakteriseerd door de unieke mogelijkheid om rechtstreeks contact te leggen met doelgroepen, de creatieve mogelijkheden en de constante innovatie.

Lees ook: http://fleishmanhillard.nl/2016/11/de-politieke-social-media-arena-campagnetijd/

LOCATIE

Avans

Lovensdijkstraat 61-63

4818 AJ Breda

RUIMTE: LD022

Route via Google Maps

Parkeren

Openbaar vervoer via 9292

ON STAGE! is mede mogelijk gemaakt door: