#CDC21 21 APRIL 2021

Hopelijk zijn jullie allemaal nog gezond en houden jullie het thuis zitten een beetje vol! 🏡

Ondanks dat wij als organisatie erg getreurd zijn dat #CDC20 niet door kan gaan, zijn we niet lang in onze emotie blijven hangen en zijn we nu alweer druk bezig met de voorbereidingen voor #CDC21 ! 🎈

Een aantal leden van ons top team hebben dit filmpje speciaal voor jullie in elkaar gezet, zodat we met trots kunnen aankondigen dat CDC21 plaats vindt op 21 april 2021 in Breepark, Breda! 📌

Dus zet maar vast in je agenda en “SAVE THE DATE” 🗓

Hopelijk hebben jullie er alweer net zo veel zin in als wij, tot volgend jaar! ⏰

Organisatieteam #CDC21

#CDC20 GING NIET DOOR

Beste bezoeker,

Volgens de richtlijnen van het RIVM en beslissingen van de overheid, is het op dit moment niet mogelijk om alle evenementen in heel Nederland door te laten gaan. Het is nog onzeker of deze maatregelen langer gaan duren dan tot 6 april. Voor 22 april staat #CDC20 gepland.

Met alle ontwikkelingen die op dit moment aan de gang zijn rondom het Corona-Virus, zijn ook wij genoodzaakt een beslissing te maken. Jouw veiligheid staat bij ons voorop, vooral in deze moeilijke tijd. Daarom zijn wij helaas tot het besluit gekomen om het #CDC20 voor dit jaar af te gelasten.

Wat betekent dit voor reeds gekochte kaarten:

Iedereen die op dit moment al een kaartje heeft gekocht, ontvangt zijn geld terug. We gaan dit proces de komende dagen in gang zetten om ervoor te zorgen dat de betaling spoedig wordt terugbetaald.

We hadden het besluit natuurlijk liever niet hoeven nemen, maar willen de veiligheid van ons, van de sprekers en gasten niet in gevaar brengen.

Wij hopen en gaan ervan uit, dat je begrip zult tonen voor deze beslissing.

Op dit moment adviseren we je vooral rustig te blijven. We wensen iedereen de beste gezondheid en veiligheid in deze moeilijke tijd. Zorg goed voor jezelf, voor elkaar en gedraag je verantwoordelijk. Daarnaast wensen we iedereen veel sterkte die het van dichtbij meemaakt.

Heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar: congresvandedigitalecommunicatie@avans.nl

Met vriendelijke groet,

Organisatie team#CDC20

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor professionals, studenten en docenten. Het doel is om elkaar te inspireren en we hopen dat er nieuwe netwerken gaan ontstaan.

Programma

Een leerzame dag, waar je helemaal op de hoogte wordt gebracht van de trends, ontwikkelingen en strategieën van de voorlopers in de digitale communicatie.

Waar?

Het congres is op 22 april van 09.00 - 17.00 uur en vind plaats in Breepark; Bavelseparklaan, 4817 ZK Breda

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Dit zijn een aantal van de sprekers die je kan verwachten op het congres! Meer sprekers volgen binnenkort!

Om jullie alvast nieuwsgierig te maken naar #CDC20 (Voorheen het Congres van Digitale Communicatie) kunnen jullie in deze teaser trailer bekijken wat jullie te wachten staat!

#CDC20 Een dag vol kennis en trends, mede mogelijk gemaakt door Avans Hogeschool. Dit event richt zich niet alleen op medewerkers en studenten van Avans, maar ook op professionals uit het werkveld.

Sponsoren

Avans Hogeschool
City of Imagineers
Bold
SMC076
Comm.on

Volg ons op Social Media!

Sitelinks

Contact

Voor vragen kan je ons via social media en via mail bereiken.

E-mail: congresvandedigitalecommunicatie@avans.nl


#CDC20 (Voorheen Congres van de Digitale Communicatie) wordt mede mogelijk gemaakt door Avans Opleidingen Communicatie, Communication & Multimedia Design, Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retail Management en de diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentzaken (DMCS) in samenwerking met verschillende partners.