SAVE THE DATE!

Woensdag 22 april 2020. Breepark Breda

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor professionals, studenten en docenten. Het doel is om elkaar te inspireren en we hopen dat er nieuwe netwerken gaan ontstaan.

Programma

Een leerzame dag, waar je helemaal op de hoogte wordt gebracht van de trends, ontwikkelingen en strategieën van de voorlopers in de digitale communicatie.

Waar?

Het congres is op 22 april van 09.00 - 17.00 uur en vind plaats in Breepark; Bavelseparklaan, 4817 ZK Breda

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Dit zijn een aantal van de sprekers die je kan verwachten op het congres! Meer sprekers volgen binnenkort.

Om jullie alvast nieuwsgierig te maken naar #CDC20 (Voorheen het Congres van Digitale Communicatie) kunnen jullie in deze teaser trailer bekijken wat jullie te wachten staat!

#CDC20 Een dag vol kennis en trends, mede mogelijk gemaakt door Avans Hogeschool. Dit event richt zich niet alleen op medewerkers en studenten van Avans, maar ook op professionals uit het werkveld.

Sponsoren

Avans Hogeschool
City of Imagineers
Bold
SMC076
Comm.on

Volg ons op Social Media!

Sitelinks

Contact

Voor vragen kan je ons via social media en via mail bereiken.

E-mail: congresvandedigitalecommunicatie@avans.nl


#CDC20 (Voorheen Congres van de Digitale Communicatie) wordt mede mogelijk gemaakt door Avans Opleidingen Communicatie, Communication & Multimedia Design, Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retail Management en de diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentzaken (DMCS) in samenwerking met verschillende partners.