BEDANKT!

Het Congres van de Digitale Communicatie was op 25 april 2019 bij Breepark Breda. Een dag vol kennis en trends, mede mogelijk gemaakt door Avans Hogeschool. Dit event richt zich niet alleen op medewerkers en studenten van Avans, maar ook op professionals uit het werkveld.

Applaus. voor alle sprekers!

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor professionals, studenten en docenten. Het doel is om elkaar te inspireren en we hopen dat er nieuwe netwerken gaan ontstaan.

Een leerzame dag, waar je helemaal op de hoogte wordt gebracht van de trends, ontwikkelingen en strategieën van de voorlopers in de digitale communicatie.

Waar?

Het congres was op 25 april van 09.00 - 17.00 uur en zal plaatsvinden in Breepark; Bavelseparklaan, 4817 ZK Breda

Kaj Gorgels

Marcel Molenaar

LinkedIn

Thijs van der Heide, Danny Membre en Rene Watzema

RUMAG

Jochem van den Berg

De Speld

UITVERKOCHT

Het congres was volledig uitverkocht. Er waren 800 bezoekers over de hele dag.

Sponsoren

Avans Hogeschool
City of Imagineers
Bold
Comm.on
CommunicatieClub Bourgondië
SMC076
Sticky Lock
Heliview Professional Marketing Services BV.
Talk About

Avans University of applied sciences is jarenlang hoofdsponsor van het Congres van Digitale Communicatie. Het congres wordt ook georganiseerd door studenten van verschillende studies bij Avans Hogeschool.

Volg ons op Social Media!

Sitelinks

Contact

Congres van de Digitale Communicatie is powered by Avans Opleidingen Communicatie, Communication & Multimedia Design, Commerciële Economie en de diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentzaken (DMCS) in samenwerking met verschillende partners.