SAVE THE DATE!

Woensdag 22 april 2020. Breepark Breda

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor professionals, studenten en docenten. Het doel is om elkaar te inspireren en we hopen dat er nieuwe netwerken gaan ontstaan.

Programma

Een leerzame dag, waar je helemaal op de hoogte wordt gebracht van de trends, ontwikkelingen en strategieën van de voorlopers in de digitale communicatie.

Waar?

Het congres was op 25 april van 09.00 - 17.00 uur en heeft plaats gevonden in Breepark; Bavelseparklaan, 4817 ZK Breda

Wij willen graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan het Congres van Digitale Communicatie. Van sponsoren tot de studenten, zonder jullie was deze dag niet mogelijk!

Dankjulliewel!

Het Congres van de Digitale Communicatie was op 25 april 2019 bij Breepark Breda. Een dag vol kennis en trends, mede mogelijk gemaakt door Avans Hogeschool. Dit event richt zich niet alleen op medewerkers en studenten van Avans, maar ook op professionals uit het werkveld.

Sponsoren

Avans Hogeschool
City of Imagineers
Bold
SMC076

Wilt u ook graag helpen met het opzetten van het CDC? Word sponsor!

Volg ons op Social Media!

Sitelinks

Contact

Voor vragen kan je ons via social media en via mail bereiken.

E-mail: congresvandedigitalecommunicatie@avans.nl


Congres van de Digitale Communicatie is medemogelijk gemaakt door Avans Opleidingen Communicatie, Communication & Multimedia Design, Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retail Management en de diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentzaken (DMCS) in samenwerking met verschillende partners.