Save the date 25 april 2019!

Het Congres van de Digitale Communicatie is op 25 april 2019 bij Breepark Breda. Een dag vol kennis en trends, mede mogelijk gemaakt door Avans Hogeschool. Dit event richt zich niet alleen op medewerkers en studenten van Avans, maar ook op professionals uit het werkveld. Wees dus benieuwd naar een toffe locatie, bekende sprekers, interessante workshops en een hoop kennis op 25 april 2019!

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor professionals, studenten en docenten. Het doel is om elkaar te inspireren en we hopen dat er nieuwe netwerken gaan ontstaan.

Thema

Waar de sprekers het dit jaar over gaan hebben, blijft nog even een verrassing. We houden jullie op de hoogte via deze website!

Waar?

Het congres zal plaatsvinden op 25 april van 09.00 - 17.00 uur en zal plaatsvinden in Breepark; Bavelseparklaan, 4817 ZK Breda

Kaj Gorgels

Marcel Molenaar

LinkedIn

Linsay van der Linde

Scooperz

Rik Verhalle

Eindhoven365

bestel tickets

Één kaart voor professionals kost €40,- en is geldig voor één dagdeel. Studenten en medewerkers van Avans krijgen gratis toegang.

Koop of reserveer nu een kaartje en geniet van een ochtend of middag vol interessante sprekers!

Sponsoren

Avans Hogeschool
City of Imagineers
Bold
Comm.on
CommunicatieClub Bourgondië
SMC076

Avans University of applied sciences is jarenlang hoofdsponsor van het Congres van Digitale Communicatie. Het congres wordt ook georganiseerd door studenten van verschillende studies bij Avans Hogeschool.

Volg ons op Social Media!

Sitelinks

Contact

Congres van de Digitale Communicatie is powered by Avans Opleidingen Communicatie, Communication & Multimedia Design, Commerciële Economie en de diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentzaken (DMCS) in samenwerking met verschillende partners.