Rijopleiding de Kort

De Kortste en voordeligste weg naar je rijbewijs!

Rijopleiding de Kort

Mijn naam is Harry de Kort. Ik heb o.a. jarenlang gewerkt in het onderwijs sector VMBO, waarbij ik ook mentor was van bovenbouw klassen. Ik heb eerder bij een autorijschool gewerkt. Nadat ik opnieuw de opleiding tot rijinstructeur succesvol heb afgerond, ben ik direct mijn eigen auto-rijschool gestart. Ervaring in het lesgeven is voor de meeste leerlingen die bij mij lessen een voordeel. Ik weet geduldig en deskundig kennis over te brengen. Kijk maar eens op de voorpagina van mijn website, wat mijn leerlingen over mijn manier van lesgeven zeggen.

Rijschool met ruime ervaring

Het is nu eenmaal zo dat de ene rijinstructeur het lesgeven wat meer in het bloed zit dan de andere. Bij rijschool De Kort heeft de instructeur ruime ervaring in de omgang met alle soorten mensen. Deze ervaring begon in de onderwijswereld en wordt nu ingezet om mensen te leren autorijden. Het is belangrijk dat je een rijschool zoekt, waar de instructeur beschikt over goede pedagogische kwaliteiten.

Lees verder : http://www.rijopleidingdekort.nl/beste-autorijschool-wormerveer/

Gefeliciteerd met je rijbewijs

De afgelopen jaren heeft Rijopleiding de Kort al veel leerlingen geholpen om het felbegeerde rijbewijs te halen. Deze leerlingen komen uit een groot deel van Noord Holland. Denk hierbij aan de Zaanstreek, Purmerend, Beverwijk, Castricum en Amsterdam, maar ook aan kleinere plaatsen als Landsmeer en Waarland. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt. Als je een goede autorijschool zoekt, waar je ontspannen kunt lessen, en waar jouw kwaliteiten voorop staan, kijk dan eens naar naar de lijst van leerlingen die je zijn voorgegaan. Zij zijn geslaagd voor hun rijbewijs, dus jij kunt het ook!

Lees verder :

http://www.rijopleidingdekort.nl/gefeliciteerd-met-je-rijbewijs-2016/

http://www.rijopleidingdekort.nl/gefeliciteerd-rijbewijs-voorjaar-2017/

http://www.rijopleidingdekort.nl/gefeliciteerd-rijbewijs-najaar-2017/


Je Rijbewijs halen geeft vrijheid.