Autopoetsbedrijf Care Care Expert

Auto laten poetsen

Vakkundig autopoetsbedrijf - Care Care Expert

Onze passie voor het auto poetsen en de toewijding en het geduld bij het poetsen van uw auto zijn maar slechts enkele van de begrippen die voor ons erg belangrijk zijn. Hoe wij ons onderscheiden van andere auto-schoonmaakbedrijven en gemiddelde schoonmaakbedrijven, laten we u graag zien.

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht en daarom denken wij als autopoetsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je, je als autoschoonmaakbedrijf onderscheidt van andere autopoetsbedrijven.

U kunt bij ons terecht voor autoreiniging van exterieurreiniging tot een volledige pakket voor autodetails. Wij hanteren eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken, onze dienstverleningen maken gebruik van de nieuwste technieken en de nieuwste milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Ons team bestaat uit flexibele en betrokken medewerkers. Iedereen is resultaatgericht en werkt nauwkeurig. Bij Car Care Expert streven we naar maximale klanttevredenheid...

Autopoetsbedrijf Car Care Expert

Jouw trotse bezit staat maar dof op de oprit? Wij poetsen je BMW net zo lang tot elk deel weer schittert. De weersbeïnvloedingen doen je renault geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een opknapbeurt te geven. Na alsmaar buiten op de oprit te hebben gestaan is dat ook behoorlijk onbetwistbaar, maar geen probleem, in perfecte handen komt ie er als nieuw uit te zien. De laklaag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Met de betere producten en de grootste zorg krijg je de vierwieler weer in spraakmakende staat terug. Wil je meerdere afbeeldingen bekijken van auto's voor en na ons werk? Deze kan je vinden op onze website.

Binnen de kortste keren komen bekende op je af om te vragen of je een andere auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.


Zodra je in je Bmw stapt is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je autosleutel en je lak is beschadigd. Zoveel minuscule krasjes in je lak waar je niet op zat te wachten. Al die krasjes maken de kleur ook vaal, het ziet er niet uit. Om van al die steenaanslag in je auto af te komen kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer de helderheid die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. En natuurlijk die kleur, helemaal opgebloeid.


Kan je ook niet je ogen afhouden van die sprankelende kleuren van een voertuig? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van ik mogen hopen dat die van mij was? Dit wordt verkregen met glascoating en ook dit bieden wij aan, dus jouw vierwieler kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat is nano-coating nu eigenlijk? Nou het is een bijgevoegde ondersteunende laag over je momentele lak heen welke enkele jaren blijft werken. Het is van belang is dat de bolide eerst tot in de puntjes gepolijst moet zijn wilt de glas-coating werken. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere viezigheid van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een sprankelende Mercedes wordt gezien.


Wil je het interieur van je heilige koe laten schoonwassen zodat deze aangenaam is om in te vertoeven? Wij maken werk van het gehele binnenkant, de autostoelen en dashboard tot de voeten mat aan toe. Waarom je je auto interieur wilt laten schoonmaken? Na een jaar is de binnenzijde lang niet zo smetteloos meer als in het begin. En wat voor persoon wilt er nu gezien worden met een vies auto interieur. De stoffen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Bmw zalig ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Alle nieuwe geurtjes die in het auto interieur zitten verscholen halen we er uit zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.


Om je voertuig geheel van binnen en buiten schoon te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan afnemen. Tevens kan je zelf kiezen om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Heb je een auto van je bedrijf of een boodschappenauto? Voor ons is er geen verschil, we helpen alle mensen aan een stralend schoon voertuig. We stellen het enorm op prijs als je ons wilt adviseren bij onder andere je tante.


Kom gerust eens langs bij ons autopoetsbedrijf en car detailing!

Autopoetsbedrijf op Google maps

Autopoetsbedrijf-Car-Care-Expert