Som l'escola de música de Sant Esteve Sesrovires formada per un grup de mestres, músics en actiu i pedagogs, amb moltes ganes de treballar i compartir l'experiència musical, ensenyant als alumnes a gaudir i a expressar-se a través de la música.

Carousel imageVINE A L'ESCOLA! Tenim una oferta adaptada a totes les edats!Carousel image

Actualment l'Aula de Música està formada per tres organismes; d'una banda l'Ajuntament del poble, que és qui cedeix els espais; el claustre de mestres, que és qui gestiona la part pedagògica; i l'Associació Musical de Sant Esteve Sesrovires, que és qui s'encarrega de gestionar la part econòmica de l'escola. Per saber-ne més, entra-hi!

A l'Aula de Música de SES, s'imparteixen classes a nadons (0 a 3 anys), sensibilitzacions (3 a 5 anys), ensenyament bàsic i avançat (6 a 17 anys), i classes de llenguatge musical per adults, combinat amb classes d'instrument individual. És per això que els nostres alumnes també poden formar part d'una agrupació instrumental, com n'és el combo o la banda. Si en vols saber més, entra-hi!

Per Nadal i final de curs es fan concerts on participen tots els alumnes. La banda i les diferents formacions de l'escola també hi realitzen el seu treball. A més, cada semestre es fan les audicions, que permeten als alumnes aprendre a tocar en públic i mostrar la feina feta a la classe d'instrument. A més, el claustre de mestres sempre que en té l'oportunitat crea algun projecte nou i engrescador. Vols veure què hem fet fins ara? Dóna-hi un cop d'ull!

Si vols més informació de l'escola no dubtis en contactar amb nosaltres!