Dwaalhaas Online Art Gallery

Een greep uit het werk van de Eindhovense stadskunstenaar

Dwaalhaas is een Eindhovense kunstenaar die bekend staat om zijn kleurrijke en fantasierijke kunstwerken. Zijn werk is vaak geïnspireerd door de natuur, de stad Eindhoven en zijn eigen dromen en visioenen.

Op deze online art gallery kunt u een greep uit zijn laatste werken bekijken. De werken worden verkocht op basis van de catalogusprijzen, exclusief eventuele verzendkosten.

Wilt u de werken in real life zien en profiteert u van een Gallery korting? Bezoek dan de Dwaalhaas Art Gallery in Eindhoven. De gallery is geopend op zaterdag, zondag en maandag van 12:00 tot 18:00.

Op de online gallery worden enkel een paar van Dwaalhaas' laatste werken getoond. Er worden geen updates gegeven over welke werken inmiddels verkocht zijn. Wilt u weten of een werk nog beschikbaar is? Neem dan contact op met de galerie.

Dwaalhaas' kunst is een ode aan de schoonheid van de wereld om ons heen. Zijn werk is zowel speels als ontroerend en nodigt uit tot nadenken.

Laat u verrassen door de fantasierijke wereld van Dwaalhaas!

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van Dwaalhaas' werk:

Barry Weiss (photoshop) "Storage Wars Luck"......

De Dwaalhaas / DwaalArt / DwaalKunst & DwaalDesign werken die ik ( Dwaalhaas zelf ) wekelijks aan deze pagina toevoeg worden na internet publicatie, onder eigen beheer ( zonder tussenkomst van mijn manager ) veilig opgeborgen in mijn garage-box, de prijzen bij de schilderijen zijn mijn managers catalogus / richtprrichtprijzen, waar ik zelf, voor deze werken bij uitzondering mag afwijken. dus, houd deze site in de gaten voor evt, aanbiedingen, garage-expo's, koopjes en updates - een afspraak maken om naar "Le Garage" te komen is soms ook mogelijk.. 

3 keer 60x50 cm €900

"Leven als een god in Eindhoven" lees hier het stuk in Groot Eindhoven

"Herinnering" 

115x76 cm €900 

"Herinnering II" 

100x70 cm €750 


Hans de waal (1965) aka Dwaalhaas

His life in a nutshell...  autodidact en meer dan 50 jaar ervaring, als kind werd hij gepest en buitengesloten vanwegen zijn rode haren, tekenen en schilderen waren zijn enige vrienden, Maar ook op latere leeftijd gingen de dingen anders dan gehoopt, zijn toenmalige vriendin stieff aan anorexia nervosa in zijn armen, een drank / drugs veslaving, dakloos, schulden en nieuwe kansen.

Het gaat nu goed met Dwaalhaas

Decenia lang heeft de kunstenaar zijn werken verkocht of gerolen voor kleingeld, whisky of shag, voor een beetje plezier in het nachtleven van Eindhoven. 

In 2020 kwam hier verandering in, De kunstenaar zelf mag en kan geen eigen schilderijen meer verkopen, sinds 2020 gaan alle verkoop / prijzen etc. via zijn manager, op deze manier blijft de waarde van zijn werk alleen nog maar stijgen. 

"niets als geen herrinering zal blijven" (W Adelaar)