Contacta

Hola!

El meu nom es Roger Tarrats Balet i soc el creador i administrador de la Web Oficial del meu rebesavi Domènec Balet i Nadal. 

Aquesta web porta en funcionament des d'agost de 2021 i està en constant evolució fins al punt que tenim pensat en un futur fer un llibre biogràfic. Està feta en honor i en tribut a ell i té com a objectiu reunir tota la informació relacionada amb la seva vida i la seva obra (que ara mateix n'hi ha poca i molt dispersa) i fer-la arribar a totes les persones interessades a conèixer-la.

En poc temps hem rebut milers de visites i ens hem posicionat a Google com a primera font fiable d'informació. També estem presents a les principals xarxes socials i diversos mitjans han volgut publicar informació relacionada amb el projecte.

A nivell personal... durant tot aquest temps de recerca, he viscut moments molt emocionants com el primer contacte amb un plànol original signat per ell o troballes com una escultura que ningú coneixia d'Enric Clarasó al terrat del Museu de Cera. Però també m'ha semblat emocionant la resposta de la gent: familiars, amics i col·laboradors indispensables que he anat trobant pel camí, que m'han ajudat molt i que els ho agraeixo profundament.

Com a resultat de la creació d'aquesta pàgina web, n'hem concebut quatre més, que estan estretament relacionades i que també els convidem a visitar:

CasaPereLlibre.com

AlhambraBarcelona.com

HuracanMotors.com

AutoGarageTerminus.com

Col·labora!

Si vols col·laborar aportant informació de qualsevol mena, no dubtis en contactar amb mi.

Contacta!: 

No dubtis en enviar-me un mail! Els responem tots!

Empreses col·laboradores:

Entitats col·laboradores

Agraïments especials

Històric - Que estic fent?