NIEUW: intro workshops vrede en harmonie in je leven

Een heerlijke dag met praktische tools voor meer vrede en harmonie in je leven met:

Hart openende Yoga - Makkelijk Mediteren - Geweldloze Communicatie - Verbinden Veranderen


Lunteren ‑ 14 oktober ‑ 10:00 ‑ 16:00 ‑ boeiend voor beginners en gevorderden € 25 inclusief lunch


De echte kracht van meditatie

Blijvende wereldvrede kan pas beginnen als we eerst vrede in onszelf vinden. Dat beweren al onze grootste leiders: Gandhi, Boeddha, Jezus, de Dalai Lama, Yogananda. Onszelf van binnen veranderen is de eerste en essentiële stap, om de wereld te veranderen. Door de kunst en wetenschap van meditatie.

In de workshop Introductie in makkelijke meditatie kun je een beetje van de echte kracht van meditatie proeven. Enkele eenvoudige technieken geven je toegang tot je ware potentieel: innerlijk kracht, kalmte, vreugde, intuïtie, creativiteit, wijsheid en nog veel meer. Je leert hoe je: snel je lichaam van energie kunt voorzien, je emoties kunt kalmeren, je geest kunt concentreren en mediteren om je ware potentieel te realiseren.


Makkelijker geweldloos communiceren door meditatie

Door regelmatig te mediteren, kun je pauzeren wanneer je wordt geconfronteerd met onzekerheid, conflicten of geweld. Dan kun je in plaats van impulsief reageren, proactief een antwoord kiezen dat vrede en harmonie opbouwt in je gezin, familie of op je werk.

In de workshop Introductie in geweldloze communicatie krijg je enkele praktische tips hoe je kunt zeggen wat je op het hart ligt zonder een impulsieve reactie uit te lokken. Verder leer je hoe je kunt omgaan met impulsieve reacties van een ander.


Be the Change: Meditate for Peace and Harmony

Be the Change is een beweging van mensen die de wereld veranderen door eerst zichzelf te veranderen. Be the Change nodigt mensen van ALLE religies en paden uit om:

- je af te stemmen op je hogere Zelf door dagelijks te mediteren

- terug te stappen uit conflicten en onze impulsieve reacties

- je hart te openen en vrede en harmonie uit te stralen in de wereld en in momenten van conflict

Be the Change is in het leven geroepen door Ananda, een wereldwijde spirituele beweging van mensen die de veranderingen leven die ze in de wereld willen zien. Ananda leert mensen om diep te mediteren. Be the Change is een manier waarop Ananda de wereld verlicht. Be the Change ondersteunt jouw belofte om te mediteren met inspirerende content.


Rise and Shine

Connecting those who love peace

Uit diverse onderzoeken blijkt dat de positieve effecten van meditatie enorm toenemen als we samen mediteren. Geïnspireerd door Be the Change is Rise and Shine ontstaan: laten we op 21 juni 2019 (wereldyogadag) met heel veel mensen samenkomen en samen mediteren voor wereldvrede in Noord‑Limburg. De provincie waarvan Swami Kriyananda zei dat het een goede plek zou zijn voor een Noord‑Europees Ananda centrum.

Om extra aandacht te vragen voor de kracht van meditatie zullen een aantal mensen vanaf 15 juni een vredeswandeling door Nederland maken richting Noord‑Limburg. Alle mensen van alle religies en paden zijn uitgenodigd om helemaal of gedeeltelijk mee te lopen, te organiseren en te mediteren.


Rise and Shine!


You do make a difference!

Programma:

10:00 ‑ 10:15 Welkom met thee

10:15 ‑ 10:45 Eenvoudige yoga reeks om je hart te openen

10:45 ‑ 12:30 Introductieworkshop in de echte kracht van meditatie

12:30 ‑ 13:30 Lunch

13:30 ‑ 14:30 Makkelijker geweldloos communiceren door meditatie

14:30 ‑ 15:00 Theepauze

15:00 ‑ 16:00 Wereldvrede? Mediteer dan mee met Be the Change & Rise and Shine

Je kunt je aanmelden bij Nishta: info@anandanederland.nl of 06 4724 0724