Agenda

Gezondheid, geluk en succes door Raja Yoga - 9 -11 november - Loenen (GLD)

Introductie retraite - Loenen - 9 - 11 november

In deze intensieve training voor beginners en gevorderden maak je kennis met Raja Yoga, de universele yoga van de Yogi’s en Yogini’s uit het oude India. De training geeft ook jou toegang tot die onuitputtelijke bron van wijsheid, innerlijke kracht, rust en vreugde. De inhoud is gebaseerd op de leer van Paramhansa Yogananda en diens directe discipel Swami Kriyananda.

Reserveer tijdig je plekje!

Lees verder...>

Gezondheid, levensvreugde en succes door energiebewustzijn en meditatie - 5 november - Groningen

Een introductielezing over de kracht van meditatie

Met maar 2 x 10 minuten mediteren per dag, krijgen gezondheid, levensvreugde en creativiteit weer nieuwe energie!

Dat komt omdat meditatie je toegang geeft tot je innerlijk bewustzijn. Hier bevindt zich je intuïtie, een rustig voelen en weten, waardoor de uiterlijke wereld meer vanuit kalmte wordt ervaren en geaccepteerd.

Meditatie is wetenschap, omdat d.m.v. het stapje voor stapje toepassen van technieken, voorspelbare resultaten worden bereikt. Maar meditatie is ook kunst, omdat gevoel noodzakelijk is voor het bereiken van de beste resultaten.

In deze introductie laat Darshan je kennis maken met de kunst en wetenschap van Raja Yoga, de eeuwenoude leer uit India. Raya Yoga is door Paramhansa Yogananda, schrijver van de internationale bestseller ‘Autobiografie van een Yogi’ naar het Westen gebracht en toegankelijk gemaakt voor iedereen die oprecht zoekt naar waarheid en geluk.

Maandag 5 november Aanvang 20u00 Inloop vanaf 19u45

‘De Poort ‘ Centrum voor Spiritualiteit’ Moesstraat 20 te Groningen

Aanmelden: wilmajeuring@gmail.com

Darshan, Jan Lotichius is beoefenaar van Raja Yoga sinds 1981. Momenteel woont hij in Ananda Assisi, dat deel uitmaakt van Ananda Sangha, een internationale spirituele beweging die zich bezighoudt met integratie van de eeuwenoude yoga principes in alle aspecten van de moderne maatschappij. Van daaruit reist hij door Europa en de Verenigde Staten voor het geven van lezingen en cursussen.

TOEGANG GRATIS

Leer leven vanuit innerlijke rust en kalmte door meditatie

Meditatietraining Lessen in meditatie

24 november en 1 december - Apeldoorn

Tijdens deze training leer je stap voor stap de beginselen van meditatie volgens de leer van Paramhansa Yogananda. Een beproefde weg naar geluk, harmonie en gezondheid. Ontdek dat alles al in jezelf zit. Tevens komen energie oefeningen aan bod, een serie oplaadoefeningen die de vitaliteit bevorderen

Voor meer informatie: Ellen van Vulpen: ellenvanvulpen1@gmail.com of tel. 06-13847210

Zondag 16 december: Kerstmeditatie met potluckdiner - Apeldoorn - Het Koetshuis

Reserveer de datum!