Noticiari Cultural

Aquí us anirem posant informació i articles recaptats de diverses pàgines web.

Obsessionats amb el Whatsapp

Espanya compta amb 20 milions d'usuaris de Whatsapp dels 300 milions que hi ha arreu del món.

Els preus dels SMS i la massiva adopció de telèfons intel·ligents han contribuït a que Espanya sigui un dels territoris predilectes d'aquest servei. La plataforma de missatgeria instantània és una de les eines més utilitzades pels usuaris de smartphones, cada vegada més addictes al seu ús, ja que el miren 150 vegades de mitjana al dia

Us enumerem una llista de símptomes que us permetran saber si feu un ús obsessiu de l'aplicació.

  • Estar pendent tota l'estona de rebre nous Whatsapp . Si això s'acompanya a més d'un sentiment de desànim per no haver rebut cap missatge, l'addicció és encara més evident.
  • Mirar de manera obsessiva el "doble check" per veure si els missatges enviats s'han llegit .Envies un Whatsapp, esperes una estona. Si apareix el "doble check" és que l'altra persona ha llegit el teu missatge. Doncs no, no és així. Els dos petits tics de color verd que es veuen a l'esquerra del que escrius només signifiquen que el teu missatge s'ha lliurat.
  • Pateixes la síndrome de les "vibracions fantasma" . L'obsessió per rebre missatges pot fer que sentis vibracions que NO existeixen. Aquestes "vibracions fantasma" vénen acompanyades de molt estrès, que és més intens com més vegades miris el mòbil per veure si t'ha arribat algun missatge.