Enllaços d'interés

Enllaços d'interès

ENLLAÇOS


Consorci d'Educació de Barcelona

http://www.xtec.es - Xarxa Telemàtica de Catalunya.Un dels serveis de la Generalitat de Catalunya que proporciona informació a professors, alumnes i pares sobre educació.

http://www.educalia.org - Fundació "La Caixa" posa a disposició dels usuaris una web on trobarem informació sobre activitats infantils, jocs educatius ...

http://www.edu365.com - Uns dels diferents serveis de la Generalitat de Catalunya que ofereix informació a professors, alumnes i pares sobre l'educació a Catalunya.

http://www.gencat.cat - Pàgina cultural de la Generalitat de Catalunya.

http://www.escolacristiana.org - Pàgina oficial de les escoles de caire cristià a Catalunya.

http://www.wikipedia.org - Enciclopèdia lliure on trobarem tot tipus d'informació per els nostres treballs escolars.

http://www.elconsell.cat - Consell de l'Esport Escolar de Barcelona on podras trobar tots els resultats i classificacions de totes les activitats esportives escolars de la ciutat.

http://www.bcn.es - Pàgina Oficial de l'Ajuntament de Barcelona on podràs trobar tot tipus d'informació relacionada amb la nostra ciutat.

http://www.meteocat.com - Servei Meteorològic de Catalunya. Pàgina on podràs saber tota la informació relacionada amb el temps i la previsió meteorològica que s'espera.

http://www20.gencat.cat/portal/site/familiaescola/ - Uns dels diferents serveis de la Generalitat de Catalunya que ofereix informació a professors, alumnes i pares sobre l'educació a Catalunya.

http://www.msf.es/ - MédicosSinFronteras. - Somos una organización médico-humanitaria internacional que aporta ayuda a poblaciones en situación precaria.