A hét felépítését tekintve

Gyermekvilág-központú, kreatív önkifejezést fejlesztő dráma-és kézműves foglalkozásokkal, vidám szabadtéri játékokkal, kirándulással várjuk idén a hozzánk látogató gyerekeket!

A képzőművészeti és kézműves foglalkozásokon varázslatos eszközökkel alkotva megtapasztalják határtalan képzelőerejük, a különböző módszerek, technikák elsajátítását, és az alkotás örömét.

A drámajátékok során különböző szerepekben próbálhatják ki magukat a gyermekek, fejlődik önértékelésük, önkifejezésük, kooperációs képességük, és az egészet kalandnak, izgalmas élménynek élik meg a mese/ kalandjáték világán keresztül.

Pedagógusunk

Horváth Anna, a Szárnyaló Valóság alapítója, képesség és kompetencia fejlesztő pedagógus, pozitív önértékeléssel foglalkozó neveléstudományi szakember. Heti rendszerességű foglalkozásain és táboraiban is a mese-dráma-alkotás hármasára helyezi a hangsúlyt.

" Célom, hogy a gyerekek szárnyaljanak. Dráma, mese, alkotás, pszichológiai oldás módszereit ötvözve tartok komplex foglalkozásokat, tábort ovisoknak, alsósoknak. Játékosan fejlesztem a gyerekek önismeretét, problémamegoldását, fantáziáját. Legfőbb célom, hogy a gyermekek szárnyaljanak, kezelni tudják a mindennapok konfliktusaikat, szorongásaikat, és élményként éljék meg a közösen eltöltött időt, barátságok szülessenek a kalanddal teli, izgalmas, kreatív napokon. Az élményekre, élménbypedagógiára helyezem a fókuszt az általam megismert és elsajátított módszerek ötvözésével. 2 diplomával, 5 éve foglalkozom lelkesen hivatásszerűen is ilyen jellegű tevékenységek létrehozásával😊 "

Amit kínálunk

-Komplex dramatikus és kreatív készségfejlesztő képzőművészeti foglalkozások

-Kis csoport

-Egyénekre való odafigyelés

-Alkotás, kézműveskedés

-Kreatív tárgyak készítése

-Kreatív önkifejezés fejlesztése

-Változatos képzőművészeti és kézműves technikák

-Minőségi alapanyagok

-Önkifejezés, önértékelés fejlesztése

-Drámajátékok, szerepjátékok

-Sok szabadban eltöltött idő

-Kirándulás

Korosztály

6-11 éves korig várjuk a gyermekek jelentkezését a táborba.

Helyszín

FICSAK Családi Központ

1118 Előpatak utca 60

Létszám

6-10 fő/ tábor turnus

Miről fog szólni egy napunk?

8:00-tól 16:00-ig tart a tábor, 07:30-tól lehet érkezni, és 16:30-ig lehet a gyermekekért jönni.


Dramatikus játékok (ismerkedést, összekovácsolódást, megnyílást segítve)

Tízórai

Drámás-mesés alkotós foglalkozás

Ebéd

Alkotás

Uzsonna

Alkotás/mozgás/dráma- igény szerint

Étkezés

Bőséges tízórai, ebéd, és uzsonna.

Mentes étkezés biztosítása (egyedi áron/hét a pontos kritériumok ismeretében.)

-Tej, glutén és tojás érzékeny az egyik pedagógus :) -

Turnus

1.: 2020.08.24-2020.08.28

A részvételi díj

38500 Ft, amely tartalmazza: a napi étkezést, innivalót, a külön belépős programokat, az alkotás alapanyagait, eszközeit, a komplex fejlesztést.

A jelentkezéshez szükséges:

1. Az online jelentkezési lap kitöltése: Jelentkezési lap

2. Az elengedő és egészségügyi nyilatkozat (A jelentkezési lap beérkezése után emailben csatolva küldjük) Az egészségügyi-Elengedő nyilatkozatot a gyermeknek táborkezdéskor kell magával hoznia és a turnus kezdetekor a táborvezetőnek átadni.

3. A tábor díjának befizetése a jelentkezési határidőig (A jelentkezési lap beérkezése után emailben küldjük az információkat)


Jelentkezési határidő:

2020.07.14

Lemondási feltételek

A tábordíj egészének vagy részarányos hányadának visszafizetésére kizárólag orvosi igazolás ellenében van mód! Az orvosi igazolásokat 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinek.

Elérhetőségek

Email: horvath.anna.orsolya@gmail.com

Telefon: +36308590902