Afscheidsweek Sola Fide

In de laatste week van juni neemt de wijkgemeente Sola Fide afscheid van het gebouw aan de Eikenlaan. Er is een afsheidsweek georganiseerd met verschillende activiteiten. Op deze pagina is meer informatie te vinden.

Gemeentedag 22 juni

Oud-Hollandse spellenmiddag met aansluitend een barbecue! Alle gemeenteleden van Aller Erf en Sola Fide zijn van harte uitgenodigd! De inloop voor de spellenmiddag is om 13.00, start van de spellen om 13.30. De activiteiten zijn rond 16.30 afgelopen en om 17.00 starten we met de barbecue. Kosten voor de barbecue zijn 5,- per volwassene, kinderen zijn gratis.

Klik hier om je aan te melden voor deze dag!

Concert 26 juni

Meer informatie over het programma volgt zo snel mogelijk.

Open dag 29 juni

Meer informatie over het programma volgt zo snel mogelijk.

Overnachten in Sola Fide!

Tijdens het Paasontbijt is het idee geboren dat het wellicht leuk zou zijn om een keer te kunnen overnachten in Sola Fide voordat we de deur symbolisch achter ons dichttrekken. Wat is dan een betere nacht dan die van 29 op 30 juni? Er is nog geen vastomlijnd programma maar waar nu aan wordt gedacht is het volgende:

  • Zaterdagavond een gevarieerd programma van spelletjes, film kijken en gezellig kletsen en herinneringen ophalen;
  • Zaterdagnacht slapen – iedereen neemt zelf een (lucht)bed, slaapzak, kussen en dergelijke mee;
  • Zondagochtend van 8.15 tot 9.00 uur ontbijten, waarna we samen de foyer opruimen en klaar maken voor het koffiedrinken na de dienst.

Lijkt het je leuk om mee te doen en wellicht te helpen met organiseren en realiseren, stuur dan een mail met naam, aantal deelnemers en eventuele ideeën die je hebt naar m.sassen@xs4all.nl of simondeligt@gmail.com.

afscheidsdienst 30 juni

Meer informatie volgt zo snel mogelijk