Qui som?

L'AFA de l'Escola Bergantí

A l’any 1978 un grup de famílies van voler participar activament en l’educació dels seus fills i filles i en la vida de l’Escola, creant així l’APA de l’Escola Bergantí. La nostra és una associació al servei de les famílies i l’Escola, on es busca un bé comú: la felicitat dels nostres infants!

Actualment continuem treballant pels mateixos idearis, essent el nostre principal objectiu fomentar la gran família que vol ser i és l’Escola Bergantí. Al ser una Escola petita volem que tots els estaments que configuren el centre (pares, mestres, alumnes i personal no docent) participi en les diverses activitats que realitzem al llarg del curs escola: Carrossa de Reis, Colla de Gegants, la Festa Anual de l’APA, xerrades, tallers etc.


Al mes de juny de 2021 va quedar ratificada la Junta per els propers dos anys. Aquesta Junta ve carregada d’energia, idees i força per seguir treballant per l’escola de les nostres filles i els nostres fills.

Aquesta Junta ha proposat treballar a partir de comissions. Les comissions són obertes a totes les famílies de l’escola i algunes volen treballar conjuntament amb l’escola i els/les alumnes. Les comissions són les següents: extraescolars, gènere, carrossaires i festes, colla gegantera, comunicació i equipació escolar. Aquestes comissions ja han començat a treballar, marcant objectius i pensant en les primeres accions per dur a terme en aquest curs 2021-2022. A mida que es vagin constituint rebreu més informació dels objectius i el full de ruta d'aquest curs per cada comissió així com de quina forma participar-hi.

En resum som un grup de persones, pares i mares, que continuem la tasca iniciada pels nostres fundadors: fer del Bergantí una Escola de referència!!

Per qualsevol dubte o aportació podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic afa.bergantí@gmail.com