Qui som?

L'AFA de l'Escola Bergantí

A l’any 1978 un grup de famílies van voler participar activament en l’educació dels seus fills i filles i en la vida de l’Escola, creant així l’AFA de l’Escola Bergantí. La nostra és una associació al servei de les famílies i l’Escola, on es busca un bé comú: la felicitat dels nostres infants!

Actualment continuem treballant pels mateixos idearis, essent el nostre principal objectiu fomentar la gran família que vol ser i és l’Escola Bergantí. Al ser una Escola petita volem que tots els estaments que configuren el centre (pares, mestres, alumnes i personal no docent) participi en les diverses activitats que realitzem al llarg del curs escola: Carrossa de Reis, Colla Gegantera i Tabalera, la Festa Anual de l’AFA, xerrades, tallers, etc. 


Al mes de juny de 2023 va quedar ratificada la Junta per els propers dos anys. Aquesta Junta ve carregada d’energia, idees i força per seguir treballant per l’escola de les nostres filles i els nostres fills. 

Aquesta Junta ha proposat treballar a partir de comissions. Les comissions són obertes a totes les famílies de l’escola i algunes volen treballar conjuntament amb l’escola i els/les alumnes. Les comissions són les següents: extraescolars, gènere, carrossaires i festes, colla gegantera i tabalera, comunicació i equipació escolar. Aquestes comissions ja han començat a treballar, marcant objectius i pensant en les primeres accions per dur a terme en aquest curs 2023-2024. A mida que es vagin constituint rebreu més informació dels objectius i el full de ruta d'aquest curs per cada comissió així com de quina forma participar-hi. 

En resum som un grup de persones, pares i mares, que continuem la tasca iniciada pels nostres fundadors: fer del Bergantí una Escola de referència!!

 

Per qualsevol dubte o aportació podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: afa.berganti@gmail.com


Si voleu veure les activitats que duem a terme ens podeu seguir al nostre compte d'Instagram: @afa_escola_berganti