Admiraliteit 11 "Zuidwal"

Update 24-03-2020: ivm het Coronvirus liggen voorlopig de activiteiten stil, Zuwaka 2020 gaat niet door met Pinksteren. We beraden ons of er nog andere mogelijkheden zijn voor een kamp. Bijvoorbeeld rond de zeilwedstrijden in september. Alle ideeën zijn welkom. Bel of mail ons op onderstaand nummer of mailadres.

Welkom om de homepage van Admiraliteit 11 "Zuidwal". Op deze homepage vind je informatie over wie we zijn, wat we doen en vooral veel informatie over de activiteiten die we organiseren voor (en met) de groepen die binnen onze admiraliteit vallen. Admiraliteit 11 "Zuidwal" omvat alle watergroepen aan de randmeren, van Lelystad tot Zeewolde en alle plaatsen aan de voormalige zuidwal die daar tussen liggen.

Onze admiraliteit houd zich vooral bezig met het organiseren van activiteiten voor de zeeverkenners, wilde vaartleden en loodsenstammen (weekenden met meer dan 400 deelnemers) en voor de dolfijnen (zo'n 200 deelnemers). Daarnaast organiseren we theorie- en zeilexamens en trainigen voor stafleden.

Op deze site wordt er meer aandacht geschonken aan onze activiteiten. Veel plezier en kom nog eens langs....

Bij vragen bel of mail Bram van de Hoef; 06-53627469 bram.hoef@gmail.com