Contact

Adres Groningen:

Achilles, Praktijk voor Integratieve psychotherapie

Hereweg 100

9725 AJ Groningen

Adres Meerstad:

Pleviereneiland 5

9613 AS Meerstad

Telefoon Bas Kremer: 06-13950305

Telefoon Hanny van Elburg 06-18556338

KvK: 02100353 BTW ID:

Als u vragen heeft over Achilles kunt u ons altijd mailen:

Routebeschrijving Groningen:

Hereweg 100 Groningen ligt aan de oostkant van de Hereweg en is zowel met de trein als over de weg uitstekend te bereiken:

Met de trein:

Hereweg 100 is ca. een kleine 10 minuten lopen vanaf het station. Staande met de rug naar het station loopt u naar rechts en slaat bij de stoplichten rechtsaf. U bevindt zich dan al op de Hereweg. Wij bevinden ons een eindje verder aan de linkerkant van de weg.

Over de weg:

komend vanaf de ringweg zuid: neem de afslag 'Helpman' en rij vervolgens richting centrum. U bevindt zich dan meteen op de Hereweg. Ongeveer 100 meter verderop, aan de rechterkant van de weg, bevindt zich ons centrum.

U kunt in de directe omgeving (betaald) parkeren.

Routebeschrijving Meerstad:

Meerstad ligt tussen Groningen en Harkstede in en is zowel met de fiets als met de auto uitstekend te bereiken. Vanaf de grote markt ongeveer een half uur fietsen.

Je kunt makkelijk bij ons op de parkeerplaats parkeren.

Over de weg:

komend vanuit Ruischerbrug richting Harkstede neem je de afslag Meerstad bij de Rigoletto manege en rij vervolgens Meerstad binnen. De tweede straat linksaf, nog een keer links en rechts en je rijdt / fietst rechtstreeks naar onze woonark toe.

Met de bus:

Met bus 140 vanaf Groningen halte Ruischerbrug/Brug uitstappen. Ongeveer een twintig minuten lopen.

Meerstad, heeft ook een (bel) busverbinding met de stad die op aanvraag naar winkelcentrum Lewenborg rijdt. Deze lijnbelbus rijdt op vaste tijden en op een vaste route.