ÄÄNEKOSKEN TENNISSEURA

(Rahkonen vasemmalla,Tom keksellä ja seuran tulevaisuuden lupaus Jonte jakamassa palkintoja oikealla)

Rahkonen Äänekosken mestaruuskisojen tennismestari

Äänekosken kaupunginmestaruuskilpailut keräsivät tänä vuonna hyvin osanottajia. Miesten kaksinpelin ja nelinpelin kilpa-ja harrastesarjassa alkusarjan ottelut pelattii uudella pelisysteemillä, jossa voittoon tarvittiin 8 voitettua peliä. Ottelut olivat tasaisia ja tarjosivat runsaslukuiselle yleisölle hienoa tennistä. Miesten sarjan voittajaksi selviytyi Juha Rahkonen, joka voitti loppuottelussa seuran uuden jäsenenTom Södeströmin 6-2,6-2. Rahkonen oli hyvin valmistautunut kilpailuihin voittettuaan Kuopiossa ennen kaupunginmestaruuskisoja arvostetutun kansallisentason turnauksen. Juha onkin pelannut loistavan kesän tänä vuonna ja lähentelee jo tasollaan entisiä huppuaikojaan. Nelinpelissä Touruset Tapio ja Santtu veivät mestaruuden selkeästi nimiinsä akressiivisellä verkkopelillään. Nelinpelissä nähtiin myös hienoa tennistä ja uusia pelaajia, jotka ovat nousemassa koviksi haastajiksi vanhemmalle sukupolvelle tulevina vuosina.

Hämäläinen harrastesarjan mestari

Harrastesarjassa oli tänä vuonna myös hyvin osallistujia. Sarjan mestariksi selviytyi Teemu Hämäläinen, joka juoksutti vastustajia taidokkailla sijoituksillaan. Loppuottelussa Hämäläisellä oli vastassa Petrus Lukkari joka antoi Hämäläiselle hyvän vastuksen. Ottelu päättyi Hämäläisen niukkaan voittoon 8-5.

Tervetuloa Äänekosken tennisseuran sivuille

Äänekosken tennisseura ry ÄTS on perustettu vuonna 1977 kehittämään tennistoimintaa seutukunnalla. Äänekosken olosuhteet tenniksen pelaamiseen ovatkin parantuneet hyvälle tasolle. Talvikaudella tennishallin kenttä ja kesäkaudella Äänekosken hiekkanurmikenttä ja Suolahden kaksi massakenttää tarjoavat laadukkailla kentillä pääsyn tenniksen maailmaan.

Äänekosken tenniseura toimii tiiviissä yhteistyössä Äänekosken kaupungin ja tennishallin kanssa.

Nuoria mukana mestaruuskisoissa

Tänä vuonna pitkästa aikaa oli mukana myös runsaasti nuoria osanottajia. Halosen veljekset ja Petrus Lukkari ovat kehittyneet hyvin viimeisten vuosien aikana ja tulevat haastamaan seuran vanhemmat pelaajat lähivuosina. Salibandystä tuttu Jani Halonen sinnittelee myös hyvin poikien mukana ja on kehittynyt hyvin viimeisen vuoden aikana.

Valmennusryhmät

Äänekosken tenniseuran valmennusryhmät käynnistyivät. Lue lisää valmennusosiosta.

Tenniksen alkeiskurssi

Akeiskurssi Äänekosken tennishallilla 17.9 to klo 20.00 ilmoittautumiset kurssin vetäjälle Marko Ikoselle puh.0408436560


Tourunen ja Ylituina Äänekoski openin nelurissa yllätys hopealle

Juttu kilpailuista kilpailutoiminta osiossa!!

Sarjatennis

Seniorisarja 60 ja 50

Seuran veteraanit osallistuvat 60 V ja 50 V kakkosdivariin. Voit seurata sarjan etenemistä alta. Lisää juttua jokkueista kilpailutoiminta osiossa.