Aada Huonekalut & Sisustuksen

Mittatilauspöydät

Info

Tällä sivulla on tietoa Aada Huonekalut & Sisustuksen massiivipuisista mittatilauspöydistä. Aadan massiivipuiset mittatilauspöydät valmistetaan käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan. Liikkeessämme, verkkosivuillamme ja tällä sivulla pääsee tutustumaan valikoimissamme valmiiksi oleviin malleihin, mutta vaihtoehdot ei rajoitu pelkästään näihin. Pystymme toteuttamaan pöytiä myös räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan. Koska pöydät voidaan valmistaa täysin omilla mitoilla, on kaikista malleista aina kokoa muuttamalla mahdollisuus saada ruokapöydän lisäksi myös sohvapöytä, sivupöytä, kirjoituspöytä ja paljon muuta.

Kaikki pöydät on saatavilla omilla mitoilla kierrätystammesta, punatammesta ja havupuusta valmistettuna. Materiaalinsa ansiosta jokainen tilattu pöytä on uniikki kappale jossa tuntee ja näkee käsityön jäljen. Tämän sivun välilehdillä on kuvat tehtaan eri sävyvaihtoehdoista, mutta pöytä pystytään aina tilaamaan myös käsittelemättömänä, jolloin sen pystyy helposti käsittelemään Osmocolorilla muihin sävyihin. Välilehdissä olevat pöytien rouheudet sekä sävyt ovat suuntaa-antavia. Jokainen pöytä on aina yksilö omineen puun syineen, sävyvaihteluineen ja rouheuksineen. Kierrätystammella on valittavissa kolme eri rouheusastetta. Jalat saa puun lisäksi myös raudasta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuna.

Mittatilauspöytien hinta lasketaan aina puumateriaalin, koon ja jalan tyylin/materiaalin mukaan. Rouheus ja tehtaan sävyvaihtoehdot ei vaikuta hintaan. Puumateriaaleilla on omat hinnoittelut jotka menevät seuraavassa järjestyksessä:

1. Kierrätystammi

2. Punatammi (-20% kierrätystammen hinnasta)

3. Havupuu (-30% kierrätystammen hinnasta)

Kaikki puumateriaali on Euroopasta ja kuivattu ennen valmistusta ISO-standardien mukaisesti. Kierrätystammi on Euroopassa purettujen tammirakenteisten talojen runkomateriaalia. Tehtaamme entisöi ja huoltaa materiaalin, ottaa vanhat naulat pois ynm. ennen huonekalujen valmistusta. Tämän ansiosta jokainen kierrätystamminen pöytä on aina uniikki kappale. Isomman työmäärän vuoksi kierrätystammi on kallein materiaali.

Koska pöydät valmistetaan massiivipuusta ja massiivipuu elää ilmankosteuden mukaan, voi pöytiin tulla halkeamia ja kutistumia jotka eivät ole vikoja vaan massiivipuun ominaisuuksia. Pöydissä voi aina olla myös oksakohtia, uria, koloja, naulanjälkiä ynm., jotka kuuluvat kierrätyspuun olemukseen.

Kerran vuodessa pöydän pinnan voi kevyesti avata hiomasienellä ja putsata kostealla liinalla. Kun pinta on kuivunut, voi päälle levittää vaahtomuovitasaajalla Osmocolorin Matta-öljyn tai Top Oil:in. Osmocoloria ja vaahtomuovitasaajia myydään kaikissa rautakaupoissa.