NOVA EDICIÓ "Filosofia a l'abast" (2020-21)

Les Master Class 2020-21, ja actives!

Cal inscripció prèvia (un senzill formulari per cada sessió). Facilita la certificació, i rebre informacions

Aquestes "Master Class" de Filosofia tenen un esperit divulgatiu. Se'n certifica l'assistència.

Van dirigides a tothom, també a estudiants de Batxillerat i de 4t d'ESO. Tenen lloc a l'Auditori Gran de la Biblioteca Carles Rahola (Girona), vegeu http://bibliotecagirona.gencat.cat . Es poden trobar també al Canal YouTube de la Biblioteca dedicat a aquesta iniciativa de divulgació filosòfica

Atenció: a causa de les condicions sanitàries actuals, per seguretat, hi ha certes restriccions en l'aforament: les trobeu especificades a la fitxa d'inscripció de cada sesisó

Per a facilitar que reserveu la vostra agenda, fem notar que se solen celebrar generalment uns dijous, a les 18:00 h. Les dates fins ara previstes per al curs 2020-21 són:


--------------------------------------------------------------------

Per a obtenir les certificacions, caldrà signar a la sessió (ho facilita l'haver-vos inscrit online prèviament). S'enviarà digitalment.

Qualsevol informació: escriviu-nos a filogirona@gmail.com. Sempre responem!

Hi estan donant suport: Departament de Filosofia de la Universitat de Girona, Biblioteca Carles Rahola, Càtedra Ferrater Mora, Servei Educatiu del Gironès (CRP), Instituts i centres educatius de Girona: Montilivi, Santiago Sobrequés, Carles Rahola, Santa Eugènia, Montjuïc Girona International School, Montessori Palau, Institut de Vilablareix, Institut de Cassà, Institut Rafael de Campalans (Anglès), Institut de Santa Coloma de Farners, Institut Sant Elm (St Feliu de Guíxols), Institut El Pedró (L'Escala), Institut Salvador Espriu (Salt), Institut Montgrí (Torroella de Montgrí), Institut Pla de l'Estany (Banyoles), Institut Vall de Llémena (St Gregori), Institut Pere Alsius (Banyoles), Institut de Sant Feliu de Guíxols, Institut Pere Borrell (Puigcerdà), i altres.