"Filosofia a l'abast"

ATENCIÓ: les 3 Master Class pendents (febrer, març, abril) estan plenes. Qui s'hi inscriu passa a una llista d'espera. En serà informat/da.

Gràcies per la comprensió. Si algú sap com fer una emissió online, per Skype o similar, parlem-ne!

------------------------

Es tracta d'unes "Master Class" de Filosofia, amb esperit divulgatiu. Cal inscripció prèvia, que hem de CONFIRMAR nosaltres). Se'n certificarà l'assistència.

Van dirigides inicialment a estudiants de Batxillerat però estan obertes a tothom. Tenen lloc a l'Auditori Gran de la Biblioteca Carles Rahola (Girona), vegi's http://bibliotecagirona.gencat.cat

Per a facilitar que us reserveu la vostra agenda, informem que se celebren un dijous al mes, a les 18:00 h. Les dates previstes per al curs 18-19 són:
--------------------------------------------------------------------

Per a obtenir les certificacions, caldrà signar a la sessió (ho facilita l'haver-se inscrit online prèviament). S'enviarà digitalment.

Qualsevol informació: escriviu-nos a filogirona@gmail.com. Sempre responem!

Hi donen suport: Departament de Filosofia de la Universitat de Girona, Biblioteca Carles Rahola, Càtedra Ferrater Mora, Servei Educatiu del Gironès (CRP), Instituts de Girona: Montilivi, Santiago Sobrequés, Carles Rahola i Santa Eugènia, Montjuïc Girona International School, Montessori Palau, Institut de Vilablareix, Institut de Cassà, Institut Rafael de Campalans Anglès), Institut de Santa Coloma de Farners, Institut Sant Elm (St Feliu de Guíxols), Institut El Pedró (L'Escala), Institut Salvador Espriu (Salt), Institut Montgrí (Torroella de Montgrí), Institut Pla de l'Estany (Banyoles), Institut de Sant Feliu de Guixols, Institut Pere Borrell (Puigcerdà), etc.