"Filosofia a l'abast"

Es tracta d'unes "Master Class" de Filosofia (inscripció gratuïta a la propera) , amb esperit divulgatiu. Se'n certificarà l'assistència.

Van dirigides inicialment a estudiants de Batxillerat però estan obertes a tothom. Tindran lloc a l'Auditori Petit de la Biblioteca Carles Rahola (Girona), vegi's http://bibliotecagirona.gencat.cat

Per a facilitar que us reserveu la vostra agenda - informem que se celebraran un dijous al mes, a les 18:00 h. Les dates previstes per al curs 18-19 són:


 • 28 febrer: - Work in progress
    • Rètol descarregable: wip
    • Consultes suggerides: wip • 25 abril: "[Nietzsche] (Prof Josep-Maria Terricabras, UdG) - Coming soon
    • Rètol descarregable: wip
    • Consultes suggerides: wip


Per a obtenir les certificacions, caldrà signar a la sessió (ho facilita l'haver-se inscrit online prèviament). S'enviarà digitalment.

Qualsevol informació: escriviu-nos a filogirona@gmail.com. Sempre responem!

Hi donen suport: Departament de Filosofia de la Universitat de Girona, Biblioteca Carles Rahola, Càtedra Ferrater Mora, Servei Educatiu del Gironès (CRP), Instituts de Girona: Montilivi, Santiago Sobrequés, Carles Rahola i Santa Eugènia, Montjuïc Girona International School, Montessori Palau, Institut de Vilablareix, Institut de Cassà, Institut Rafael de Campalans Anglès), Institut de Santa Coloma de Farners, Institut Sant Elm (St Feliu de Guíxols), Institut El Pedró (L'Escala), Institut Salvador Espriu (Salt), Institut Montgrí (Torroella de Montgrí), etc.