63 Основно училище "Христо Ботев"

Актуално

12.07.2024 год.

Езиков лагер в Австрия


След края на учебната година по време на лятната ваканция за учениците беше организиран езиков лагер в Австрия в град Фюрстенфелд. Децата посетиха Schloss Herberstein, зоопарка в града и фабриката за шунка. 


08.07.2024 год.

Средни резултати на учениците от НВО


Уважаеми родители и скъпи ученици,


Прикачено са публикувани документи, отразяващи средните резултати на учениците от НВО за четвърти и седми клас в 63 ОУ "Христо Ботев". Представени са резултати на училищно, регионално и национално равнище. За четвърти клас резултатите са по Български език и литература и Математика. За седми клас резултатите са по Български език и литература, Английски език, Изобразително изкуство и Математика.  

Поздравления за всички ученици, които постигнали тези прекрасни резултати и за приноса им към общия успех. Поздравления и за скъпите ни преподаватели, чиито резултати са атестат за чудесната работа, която е свършена през учебната година. Благодаря на всички!

Желаем Ви едно незабравимо лято, в което да си починат децата и да се върнат за новата учебна година свежи, отпочинали и с жажда за нови знания!


Средни резултати.pdf
Средни резултати (1).pdf

Полезни връзки към свързани страници