Roze granietkust
Fietsen aan de Côtes d'Armor
Centrum van Guingamp

50Plus Nazomertreffen – kringgesprekken bij de open haard

Voor wie: 50Plus stellen én alleengaanden. Deze nazomerreis is speciaal bedoeld voor fietsende senioren, die in ieder geval 50+ zijn en wat meer comfort willen. Bij ons krijg je als deelnemer de kans om je reis samen met de reisbegeleiders en mede-reisgenoten vorm te geven. Zo maken we deze reis tot een onvergetelijke ervaring!

Het betekent ook "doen waar je zin in hebt". De ene dag ga je met een groepje fietsen, de volgende dag ga je met anderen op pad. Of je blijft ‘thuis’ een dagje luieren. ’s Avonds treffen we elkaar bij de koffie/thee kring en bespreken we de plannen en ervaringen.

Waarheen: Ons karaktervol landhuis, een gerenoveerd kasteel, staat in Pabu een dorp vlak boven Guingamp. Dit pittoreske Bretonse stadje ligt niet ver van de Côte du Granite Rose (Roze Granietkust) in het noorden van Bretagne.

Manoir de Munehorre ingang
Manoir de Munehorre bovenkant

Website landhuis: Manoir de Munehorre, 22200 Pabu, Bretagne, Frankrijk

Informatie: Vakantie in Bretagne

Google Maps: kaart Pabu en omgeving

Wanneer: zaterdag 5 t/m zaterdag 12 september 2020

Wat hebben wij gemeen:

  • eigen vervoer of met de trein, station in Guingamp op ca. 3 km afstand
  • zelfverzorging
  • respect voor de natuur
  • onze passie voor het fietsen en wandelen

Tip: combineer trein met fietshuur. De Franse Spoorwegen (SNCF) hebben een netwerk van Accueil Vélo-verhuurders geselecteerd vlakbij stations, of gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. De lijst met verhuurders vind je op het Engelstalige deel van de SNCF-website. Dichtsbijzijnde locatie is op ca. 30 km ten oosten van Pabu in Saint-Brieuc. Kijk eventueel ook op: fietsenverhuur in Cotes-d'Armor

Er zijn enkele 1 persoons-kamers, toeslag € 75,-

Inclusief: accommodatie, ontbijt en begeleiding

Exclusief: vervoer, lunch en diner

Op loopafstand (ca. 700 m) is het Bretonse restaurant 'Le table de Michel', waar vanaf € 14,50 gedineerd kan worden. Ook kunnen we zelf een avondmaaltijd bereiden.

50Plus Nazomertreffen – informatie en kosten

Begane grond landhuis met achterin de open haard
Begane grond landhuis met keuken

Ook niet Nivon-leden kunnen deelnemen.

De reis naar en vanaf de bestemming organiseren deelnemers zelf. Zaterdagavond beginnen we met een kennismakingskring.

Bij aankomst (vanaf 16:00 uur) wordt je door de reisbegeleiders ontvangen. Deze hebben de rol van gastvrouw/-heer en onderhouden ook contacten met de beheerder.

Kosten

Aan het NIVON betaal je een financiële bijdrage voor de accomodatiekosten, en om de organisatiekosten te dekken, zoals: voorbereiding, publiciteit, begeleiding en training van reisbegeleiders, en de koffie- en theehoek. Na ontvangst van je inschrijving krijg je binnen ongeveer een week een nota met betalingsverzoek toegestuurd!

  • € 250,- per volwassene, eventueel € 75,- toeslag voor 1 persoons kamer.
  • Wordt lid van Nivon! Als Nivonlid geniet je voordelen en word je op de hoogte gehouden van al onze activiteiten, reizen en workshops.
  • Geen lid van Nivon? Niet leden betalen daarnaast een toeslag van € 25,- per persoon.

Schrijf je in!

Schrijf je in op het inschrijfformulier (knop onderaan pagina) vóór 1 juni 2020! Deelname gaat namelijk op volgorde van inschrijving. Als je op tijd inschrijft, is de kans het grootst dat je daadwerkelijk een kamer hebt. Als je het inschrijfformulier hebt ingevuld‚ én het bedrag gestort hebt op onze rekening, krijg je een bevestiging van je deelname.

Annulering

Heb je al betaald, maar gaat het Nazomertreffen niet door! In dat geval of als je minstens zes weken voor aanvang per e-mail annuleert (knop onderaan pagina), retourneert het Nivon je inschrijfgeld. Voor annulering op initiatief van een deelnemer rekent het Nivon € 10,- administratiekosten.

Verzekering (zie tevens: Algemene Voorwaarden Nivon Reizen)

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis, verblijf, en activiteiten. Een reisverzekering is voor iedere deelnemer verplicht.

Slaapkamer 1
Slaapkamer 2

50Plus Nazomertreffen – contact en inschrijven

Telefoon Nenne : 06 - 24132086 Telefoon Gerard: 06 - 34867022