Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon

A támogatás célja, hogy a 30 év feletti álláskeresők és a 30 év alatti fiatalok a Nyugat-Dunántúl Régió területén több vállalkozást indítsanak el és a támogatás eredményeként növekedjen az állás nélkül lévők vállalkozói kedve, ezáltal javuljanak a munkaerőpiaci kilátásaik és foglalkoztatásuk.

Célunk a Nyugat–Dunántúl régió területén új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező 30 év alatti fiatalok és 30 év feletti álláskeresők felkészítése saját vállalkozásuk indítására. Ennek érdekében a program segítséget nyújt üzleti tervük kialakításához ismeret és készségfejlesztéssel, valamint pénzügyi támogatással a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozás induló költségeihez és ezen túl a kombinált pénzügyi támogatás igénybevételére való felkészítéssel. A jelentkezők közül azok kerülnek kiválasztásra, akik vállalkozás indításához megalapozott ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel rendelkeznek.

Tájékoztató: https://drive.google.com/open?id=1HrF11XAdEC4L3Fk5B83ATrxp251-pCL2

A támogatás 4 komponense:

Megvalósító partnerszervezetek:

A mellékelt űrlapon előregisztrációt fogadunk a programba:

--------------->

--------------------------------

Amennyiben Ön 25 év alatti, és nem tud várni a projektünk elindulásáig a vállalkozásának elindításával, úgy még van lehetősége a GINOP 5.2.2.-14-2015-00023 számú Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Nyugat-Dunántúli Régióban című projektbe regisztálni, melynek részleteiről a http://www.nyugatdunantul.mva.hu weboldalon olvashat.


Ha Ön már betöltötte a 25. életévét és sűrgős anyagi segítségre van szüksége a vállalkozása beindításához, és Önnek sincs lehetősége a projekt elindulását megvárni, úgy egy kedvezményes kamatozású mikrohitelt tudnánk Önnek ajánlani, melynek a részleteiről a http://www.kva.hu/mikrohitel oldalon tud tájékozódni.