Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon

A támogatás célja, hogy a 30 év feletti álláskeresők és a 30 év alatti fiatalok a Nyugat-Dunántúl Régió területén több vállalkozást indítsanak el és a támogatás eredményeként növekedjen az állás nélkül lévők vállalkozói kedve, ezáltal javuljanak a munkaerőpiaci kilátásaik és foglalkoztatásuk.

Célunk a Nyugat–Dunántúl régió területén új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező 30 év alatti fiatalok és 30 év feletti álláskeresők felkészítése saját vállalkozásuk indítására. Ennek érdekében a program segítséget nyújt üzleti tervük kialakításához ismeret és készségfejlesztéssel, valamint pénzügyi támogatással a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozás induló költségeihez és ezen túl a kombinált pénzügyi támogatás igénybevételére való felkészítéssel. A jelentkezők közül azok kerülnek kiválasztásra, akik vállalkozás indításához megalapozott ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel rendelkeznek.

Tájékoztató:

https://drive.google.com/file/d/1wSUkM3n13MmlJILxv_mzVmC0pZqqzKNb/view?usp=sharing

Röviden:

https://drive.google.com/file/d/1MMzBAMFrGATBPl9J37qTyoYAj2sYfJsh/view?usp=sharing

Hírlevél archívum:

https://us18.campaign-archive.com/home/?u=c42207341b5386dc620ba28a8&id=c8e227f25d

A támogatás 4 komponense:

(felkészítő program aminek Ön alanya lehet)

!!!Pénzügyi támogatás!!!

(30 év alatt)

!!!Pénzügyi támogatás!!!

(30 év felett)


(visszatérítendő kiegészítő rész / kölcsön:)


Megvalósító partnerszervezetek:

A mellékelt űrlapon előregisztrációt fogadunk a programba: --------------->


Ha Ön már betöltötte a 25. életévét és sűrgős anyagi segítségre van szüksége a vállalkozása beindításához, és Önnek sincs lehetősége a projekt elindulását megvárni, úgy egy kedvezményes kamatozású mikrohitelt tudnánk Önnek ajánlani, melynek a részleteiről a http://www.kva.hu/mikrohitel oldalon tud tájékozódni.