Yoga

Wat? In de maand januari werden 3 proeflessen yoga georganiseerd in de parochiekerk van Wilsele-Dorp. Dit werd een enorm succes! Aangezien dit zoveel interesse lokte gaan we vanaf 20 februari starten met een lessenreeks. Deze reeks zal bestaan uit 5 lessen, telkens op dinsdagavond om 20u00. Dit zijn de juiste data: 20/2 - 27/2 - 6/3 - 20/3 - 27-3.

Rekening houdend met de feedback zijn we onder andere op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. De sessies zullen doorgaan in het buurtcentrum. Er zal ook een andere vorm van yoga aangeboden worden met een andere lesgever. De lesgeefster biedt eveneens een rustige vorm van yoga aan, geschikt voor bijna iedereen. Tijdens de yoga brengen we ons hoofd tot rust en onze aandacht bij ons lichaam. De proeflessen duren telkens ongeveer één uur.

Materiaal? Je kleedt je in makkelijke, losse kleding. Je brengt zelf best een (yoga)matje mee, dat niet schuift op de grond, alsook een dekentje voor de eindontspanning.

Prijs? 35 EUR voor de reeks van 5 lessen. Dit dient betaald te worden bij de eerste les.

Inschrijven? Vooraf inschrijven is verplicht, want de plaatsen zijn beperkt! Mail ons via 3012wd@gmail.com. Je inschrijving is pas in orde als deze door ons bevestigd is.